Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το καστ για τη σειρά Dexter: Original Sin

*
Η θρυλική σειρά Dexter επιστρέφει με το Dexter: Original Sin, που θα λειτουργήσει ως prequel της αρχικής παραγωγής. Το project ξεκινάει σιγά σιγά τα γυρίσματά του και φαίνεται πως αυτή τη στιγμή έχουν «κλειδώσει» οι 9 ηθοποιοί των κεντρικών ρόλων. Το Dexter: Original Sin θα μας φέρει 15 χρόνια πριν από τα γεγονότα των πρώτων επεισοδίων και στο ρόλο του πρωταγωνιστή θα είναι ο Patrick Gibson (Shadow and Bone).

Μαζί του θα βρίσκεται ο Christian Slater ως ο θετός πατέρας του Harry, ενώ ακόμη αναμένουμε τους Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) ως αρχηγό της αστυνομίας του Μαϊάμι Aaron Spencer και την Sarah Michell Gellar (Buffy the Vampire Slayer) ως CSI Chief Tanya Martin. Το Deadline αναφέρει ακόμη πως στο καστ θα βρούμε ακόμη τους Joe Pantoliano (The Sopranos), Brittany Allen (The Boys), Randy Gonzalez (Bloodline), Aaron Jennings (Pure Genius), Raquel Justice (One Day at a Time), Jasper Lewis (V/H/S), Carlo Mendez (The Bay), Isaac Gonzalez Rossi (That’s Amor) και Roberto Sanchez (Palm Royale).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*