Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του Now You See Me 3

*
Η Lionsgate ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του “Now You See Me 3”, με το τρίπτυχο με πρωταγωνιστή τον Jesse Eisenberg να κυκλοφορεί το 2025.

Το franchise με θέμα τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα μεγάλης (και μικρής) κλίμακας θα δώσει μάχη με πολλές άλλες δημοφιλείς ταινίες στο παράθυρο του Νοεμβρίου του 2025. Το “Now You See Me 3” έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου 2025.


Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει τις ταινίες Zootopia 2, Wicked: Part Two, το Blade της Marvel και το Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου τον ίδιο μήνα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Lionsgate είναι σίγουρη για τις πιθανότητές της. Οι δύο πρώτες ταινίες της σειράς έχουν ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Now You See Me 3 θα συνεχίσει την ιστορία των ληστών-μάγων που είναι γνωστοί ως The Four Horsemen. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την πλοκή της τελευταίας ταινίας.

Στο Now You See Me 3 θα επιστρέψουν οι Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco και Morgan Freeman. Στα νέα μέλη του καστ περιλαμβάνονται οι Justice Smith, Dominic Sssa, Ariana Greenblatt και Rosamund Pike.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ruben Fleischer (Venom, Zombieland) και το σενάριο οι Michael Leslie (The Hunger Games), Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie) και Eric Warren Singer (Top Gun: Maverick). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Bobby Cohen και Alex Kurtzman, οι οποίοι ήταν και οι παραγωγοί των προηγούμενων ταινιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*