Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2

*
Η Warner Bros. αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2.

Βασισμένο στο βιντεοπαιχνίδι που δημιούργησαν οι Ed Boon και John Tobias, το Mortal Kombat 2 έρχεται στις αίθουσες στις 24 Οκτωβρίου 2025, σε IMAX.


Στο Mortal Kombat 2 πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle, Martyn Ford, με τους Chin Han, Joe Taslim και Hiroyuki Sanada. Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν προς το παρόν καλά κρυμμένο μυστικό.

Ο Simon McQuaid, ο οποίος σκηνοθέτησε το Mortal Kombat, επιστρέφει για να αναλάβει το δεύτερο μέρος. Το Mortal Kombat 2 είναι σε σενάριο του Jeremy Slater, γνωστό για τη δημιουργία του Moon Knight και το σενάριο του Godzilla x Kong: The New Empire.

Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Todd Garner, James Wan, Simon McQuoid, E. Bennett Walsh και Toby Emmerich.

Το Mortal Kombat 2 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2022. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2023, αλλά διακόπηκαν λίγο αργότερα λόγω της απεργίας των ηθοποιών. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στα μέσα Νοεμβρίου του 2023 και ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο του 2024.

Στο Mortal Kombat ο Tan πρωταγωνιστεί ως Cole Young, ένας μαχητής ΜΜΑ που «αναζητά τους μεγαλύτερους πρωταθλητές της Γης προκειμένου να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του Outworld σε μια μάχη με τεράστιο ρίσκο για το μέλλον του σύμπαντος».

Το Mortal Kombat κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και στο Max τον Απρίλιο του 2021. Η ταινία είχε τζίρο πάνω από 84 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*