Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το Game of Thrones στην ταινία The Last Front o Iain Glen (trailer)

Μετά το Game of Thrones, o Iain Glen πρωταγωνιστεί στην ταινία The Last Front, που θα μας μεταφέρει στην εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Συμπρωταγωνιστούν οι: Sasha Luss, Joe Anderson, David Calder και James Downie.

«Σε ένα βελγικό χωριό κατά τη διάρκεια της ταραχώδους έναρξης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η οικογένεια Lambert βρίσκεται μπλεγμένη στην καρδιά της σύγκρουσης στην ταινία The Last front. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Leonard Lambert (Glen), ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας που προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του μέσα στο χάος του πολέμου καθώς οι γερμανικές δυνάμεις προχωρούν στο χωριό τους. Μέσα στον πόλεμο, μια τρυφερή ιστορία αγάπης ανθίζει ανάμεσα στον Adrien Lambert, τον γιο του Leonard, και τη Louise Janssen, μια ντόπια, κάτοικο του χωριού. Η σχέση τους λειτουργεί ως φάρος ελπίδας και ανθεκτικότητας απέναντι στις αντιξοότητες. Με την συναρπαστική απεικόνιση των οικογενειακών δεσμών, της αγάπης μέσα στο χάος και του αδάμαστου ανθρώπινου πνεύματος, το The Last Front υπόσχεται να βυθίσει το κοινό σε μια συναρπαστική ιστορία επιβίωσης, αγάπης και της διαρκούς επίδρασης του πολέμου τόσο σε άτομα όσο και σε κοινότητες», αναφέρει η σύνοψη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*