Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν το House of the Dragon λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

*
Όπως ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου, το HBO ανανέωσε την spin-off σειρά του Game of Thrones, House of the Dragon, για τρίτη σεζόν. Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του House of the Dragon στο Max.

«Ο George, ο Ryan και οι υπόλοιποι απίστευτοι εκτελεστικοί παραγωγοί, το καστ και το συνεργείο μας, προσέφεραν απίστευτη ποιότητα με την εκπληκτική δεύτερη σεζόν του House of the Dragon», δήλωσε η Francesca Orsi του HBO. «Είμαστε ενθουσιασμένοι μπροστά στην προσπάθεια μεγέθους δράκου που έχει καταβάλει όλη η ομάδα για τη δημιουργία μιας θεαματικής δεύτερης σεζόν, με έκταση και κλίμακα που συναγωνίζεται μόνο η πλοκή της. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την ιστορία του Οίκου των Targaryen και θα δούμε αυτή την ομάδα να καίγεται ξανά για την τρίτη σεζόν».


Η σειρά διαδραματίζεται περίπου 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση του οίκου Targaryen.Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει στο Max την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Η 3η σεζόν του House of the Dragon δεν έχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας.

Το καστ του House of the Dragon Season 2 περιλαμβάνει τους Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Matthew Needham, Sonoya Mizuno, Tom Glynn-Carney, Ewan Mitchell, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban Jefferson Hall, Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor και Vincent Regan.

Ο Ryan Condal είναι ο δημιουργός, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της 2ης σεζόν του House of the Dragon, ενώ ο Martin είναι επίσης συνδημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός. Οι Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere και Vince Gerardis είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*