Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ταινία τρόμου Mickey vs. Winnie

*
Ο Μίκυ Μάους πρόκειται να ξεκινήσει πόλεμο με τον Γουίνι το Αρκουδάκι σε μια νέα ταινία τρόμου με τίτλο Mickey vs. Winnie.

Σύμφωνα με το Deadline, η Untouchables Entertainment και η iHorror ξεκίνησαν επίσημα την παραγωγή του Mickey vs. Winnie, μιας νέας ταινίας τρόμου slasher που σκηνοθετεί και γράφει ο Glenn Douglas Packard.


Η ταινία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το Winnie the Pooh: Blood and Honey (Αίμα και μέλι), έχει ως πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες, χωρίς προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, από τα μυθιστορήματα Winnie-the-Pooh του A. A. Milne και το καρτούν Steamboat Willie της δεκαετίας του 1920.

Η περιγραφή του Deadline αναφέρει ότι «η ταινία ακολουθεί δύο κατάδικους στη δεκαετία του 1920, οι οποίοι δραπετεύουν σε ένα καταραμένο δάσος όπου βρίσκουν τραγική μοίρα στα λασπώδη βάθη του. Ένα αιώνα αργότερα, μια ομάδα φίλων που αναζητούν συγκινήσεις, επιχειρούν εν αγνοία τους να μπουν στο ίδιο δάσος. Η απόδρασή τους στο Airbnb παίρνει μια τρομακτική τροπή όταν οι κατάδικοι μεταλλάσσονται σε διεστραμμένες εκδοχές των παιδικών κινουμένων σχεδίων Mickey Μouse & Winnie the Pooh και εμφανίζονται για να τους τρομοκρατήσουν. Μια νύχτα βίας και αίματος ξεσπά, καθώς η παρέα των φίλων μάχεται ενάντια στους τερατώδεις πλέον αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες τους, παλεύοντας να απελευθερωθούν από τον ασφυκτικό κλοιό του δάσους. Σε ένα φρικιαστικό θέαμα, ο Mickey και ο Winnie συγκρούονται, βάφοντας το δάσος με το αίμα των θυμάτων τους - μια ανατριχιαστική απόδειξη της ύπουλης δύναμης της κατάρας».

Ο Packard είναι παραγωγός του Mickey vs. Winnie μαζί με τους Rachel Carter και Anthony Pernicka.

«Οι οπαδοί του τρόμου επιθυμούν τη συγκίνηση να δουν εικόνες όπως οι νέοι Aliens και Avengers στην ίδια οθόνη. Αν και οι εφιάλτες με τα πνευματικά δικαιώματα κάνουν τέτοιες διασταυρώσεις σπάνιες, το Mickey Vs Winnie λειτουργεί ως φόρος τιμής σε αυτή τη συναρπαστική φαντασία», δήλωσε ο Packard.

Η Pernicka πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε αυτή τη μοναδική εκδοχή στους οπαδούς του τρόμου. Ο Mickey Mouse που εμφανίζεται στην ταινία μας δεν μοιάζει με καμία εκδοχή που έχει συναντήσει το κοινό στο παρελθόν. Η απεικόνισή μας δεν περιλαμβάνει χαρακτήρες που φορούν βασικές μάσκες. Αντιθέτως, παρουσιάζουμε βαθιά μεταμορφωμένες, ζωντανές αποδόσεις τρόμου αυτών των εμβληματικών φιγούρων, συνυφαίνοντας στοιχεία αθωότητας και διαστροφής. Αφού ζήσετε τις έντονες σκηνές που έχουμε δημιουργήσει, δεν θα ξαναδείτε τον Mickey με τον ίδιο τρόπο».

Το Mickey vs. Winnie δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*