Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και έρχεται τηλεοπτική σειρά Like a Dragon: Yakuza τον Οκτώβριο

*
Μια νέα τηλεοπτική σειρά έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα βασίζεται στο Like a Dragon: Yakuza. Το ιαπωνικό live-action drama θα βασίζεται στη σειρά της SEGA και του Ryu Ga Gotoku Studio και θα προβληθεί από τις 25 Οκτωβρίου σε πάνω από 240 χώρες και περιοχές του πλανήτη μέσα από το Amazon Prime Video.

H ιστορία του θα βασίζεται στο γνωστό franchise και θα έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Masaharu Take. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Ryoma Takeuchi ως Kazuma Kiryu. Η σειρά Yakuza έκανε ντεμπούτο το 2005 από τη SEGA και απέκτησε φανατικό κοινό.


Φέρνει τον παίκτη σε μια τεράστια περιοχή (Kamurocho) και η σειρά θα βασίζεται σε δύο περιόδους, μία στα παιδικά χρόνια και τις φιλίες του πρωταγωνιστή και μία στην ενήλικη ζωή του με την εμπλοκή του με τη Yakuza. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*