Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η τελευταία σεζόν του My Hero Academia και έρχεται το 2025 (trailer)

Μετά το τέλος του manga My Hero Academia τον Αύγουστο, η anime προσαρμογή του manga του Kohei Horikoshi πλησιάζει επίσης στο τέλος της. Μετά την ιαπωνική μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου της 7ης σεζόν του My Hero Academia το περασμένο Σάββατο 12 Οκτωβρίου , η σειρά ανακοίνωσε στους επίσημους λογαριασμούς της ότι η τελική σεζόν του My Hero Academia θα προβληθεί το 2025.

Για την Τελική Σεζόν του My Hero Academia, το προσωπικό από την 7η σεζόν συνεχίζει τη δουλειά του. Ο Kenji Nagasaki παραμένει ως σκηνοθέτης, ενώ η Naomi Nakayama αναλαμβάνει τη θέση της σκηνοθέτριας στο Studio BONES. Ο Yusuke Kuroda συνεχίζει να γράφει το σενάριο της σειράς, ενώ ο Yoshihiko Umakoshi (που σχεδίασε και το teaser visual) και η Hitomi Odashima αναλαμβάνουν το σχεδιασμό των χαρακτήρων. Τη μουσική σύνθεση διατηρεί ο Yuki Hayashi.


Το My Hero Academia ξεκίνησε στο Weekly Shonen Jump στις 7 Ιουλίου 2014 και έτρεξε για πάνω από μια δεκαετία, ολοκληρώνοντας στις 5 Αυγούστου 2024. Η σειρά anime αποτελείται απο επτά πλήρεις σεζόν anime—με την όγδοη και τελική να έρχεται σύντομα—τρεις spin-off σειρές manga, τέσσερις πρωτότυπες anime ταινίες, τέσσερα βιντεοπαιχνίδια, και έχει πυροδοτήσει τη φαντασία ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης ανακοινωθεί μια live-action ταινία του Χόλιγουντ, με τον Shinsuke Sato να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία για την Legendary Entertainment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*