Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της ταινίας One Piece Film: Red και στη Δύση (trailer)

Το Crunchyroll ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ταινίας One Piece Film: Red και στη Δύση, με την προβολή της σε κινηματογράφους εκτός Ιαπωνίας.

Η πολυ-αναμενόμενη ταινία anime των Goro Taniguchi (One Piece: Defeat Him! The Pirate Ganzack! OVA) και Tsutomu Kuroiwa (One Piece: Gold) θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Νέας Υόρκης στις 6 Οκτωβρίου 2022. Στις 13 Οκτωβρίου ‘22 θα κάνει την εμφάνισή της και στην Αυστρία και τη Γερμανία. Στις 3 Νοεμβρίου ’22 θα κάνει ντεμπούτο και σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ μια μέρα αργότερα θα προβληθεί στις Η.Π.Α. και στον Καναδά.

Το One Piece Film: Red προβάλλεται στις αίθουσες τις Ιαπωνίας από τις 6 Αυγούστου ’22. Μεταξύ των executive producers της ταινίας είναι και ο Eiichiro Oda, δημιουργός του One Piece. Η ιστορία ακολουθεί την Uta, μια περίφημη τραγουδίστρια που κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη σε live κοινό σχετικά με την μυστηριώδη καταγωγή της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*