Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς Citadel: Diana του Prime Video (trailer)

Η Amazon MGM Studios παρουσίασε ένα νέο trailer για το Citadel: Diana, την επόμενη προσθήκη στη σειρά Spyverse των εκτελεστικών παραγωγών Anthony και Joe Russo.

“Μιλάνο, 2030: Πριν από οκτώ χρόνια, η ανεξάρτητη παγκόσμια κατασκοπευτική υπηρεσία Citadel καταστράφηκε από το ισχυρό εχθρικό συνδικάτο, Manticore. Από τότε, η Diana Cavalieri, μια μυστική πράκτορας της Citadel, είναι μόνη, παγιδευμένη πίσω από τις εχθρικές γραμμές ως διπλός πράκτορας στην Manticore. Όταν τελικά βλέπει μια διέξοδο και την ευκαιρία να εξαφανιστεί για πάντα, ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να εμπιστευτεί τον πιο απροσδόκητο σύμμαχο, τον Edo Zani, τον κληρονόμο της Manticore Italy και γιο του επικεφαλής της ιταλικής οργάνωσης, Ettore Zani, που διψάει να κυριαρχήσει ενάντια στις άλλες ευρωπαϊκές οικογένειες”.


Τα έξι επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Prime Video στις 10 Οκτωβρίου 2024.

Πρωταγωνιστούν οι: Matilda De Angelis, Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz και Filippo Nigro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*