Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας Frozen 3

*
Η Disney ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα τη πολύ- αναμενόμενη ταινία Frozen 3. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται στις 24 Νοεμβρίου 2027, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του 2026. Πάντως, θα ακολουθήσει την παράδοση που δημιούργησαν οι προηγούμενες δύο ταινίες της σειράς, οι οποίες επίσης έκαναν πρεμιέρα «κοντά» στην ημέρα Ευχαριστιών. Με δεδομένο το ότι η ολοκλήρωση του project βρίσκεται ακόμα πολύ μακριά, ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για το σενάριο και το cast. Πάντως, αναμένεται η επιστροφή της Idina Menzel στον ρόλο της Elsa και της Kristen Bell ως Anna.

Ο Jonathan Groff που παίζει τον Kristoff θα κάνει όπως φαίνεται για μια ακόμα φορά παρέα με τον αξιαγάπητο τάρανδο Sven, το οποίο υποδύεται ο Frank Welker και τέλος είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Olaf στον οποίο δίνει σάρκα και οστά ο κωμικός Josh Gad. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*