Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές πως ακυρώθηκε η σειρά Horizon Zero Dawn του Netflix

*
Φαίνεται πως τα πράγματα με την μεταφορά του Horizon Zero Dawn ως σειρά στο Netflix δεν πάνε καλά. Το Rolling Stone ανέφερε πριν από μερικές ημέρες την τοξική συμπεριφορά του Steve Blackman, του showrunner του The Umbrella Academy, που επιβεβαιώθηκε από πάνω από 12 συνεργάτες του που μίλησαν στο Μέσο.

Η έρευνα που ακολούθησε επιβεβαίωσε τα λεγόμενά τους και πως ο Blackman τους έκανε bullying στα γυρίσματα. Από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ κι έπειτα, το Rolling Stone συγκέντρωσε και άλλες πληροφορίες και φαίνεται πως οι εξελίξεις μετά από όλα αυτά ήταν να ακυρωθούν τα projects στα οποία δούλευε, μεταξύ των οποίων είναι και το Horizon Zero Dawn.


Σύμφωνα με την Cheyenne Roundtree του Rolling Stone που έβγαλε το θέμα στη δημοσιότητα, η σειρά ακυρώνεται μαζί με το Orbital και ουδείς γνωρίζει προς το παρόν πόσο είχε προχωρήσει το project. Όπως φαίνεται, πάντως, η Sony δεν θα αφήσει τα σχέδιά της για μεταφορά της Aloy και του κόσμου της στην τηλεόραση και μάλλον ψάχνει νέο συνεργάτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*