Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Alfred Molina και Geena Davis πρωταγωνιστούν στο The Boroughs, τη νέα σειρά των Duffer Brothers`

*
Το Netflix αποκάλυψε τους πρώτους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στο καστ του The Boroughs. Η επερχόμενη σειρά υπερφυσικού μυστηρίου προέρχεται από τους δημιουργούς του Stranger Things Matt και Ross Duffer. Προς το παρόν, το έργο δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

«Σε μια φαινομενικά γραφική κοινότητα συνταξιούχων, μια ομάδα απίθανων ηρώων πρέπει να ενωθούν για να σταματήσουν μια απόκοσμη απειλή από το να κλέψει το μόνο πράγμα που δεν έχουν... το χρόνο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.


Οι Alfred Molina (Three Pines), Geena Davis (Thelma and Louise), Alfre Woodard (Clemency), Denis O'Hare (American Horror Story), Clarke Peters (Da 5 Bloods) και Bill Pullman (The Sinner) έχουν υπογράψει για πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά The Boroughs, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Θα υποδυθούν τους αντίστοιχους ρόλους των Sam, Renee, Judy, Wally, Art και Jack.

«Αν και οι ήρωες στο The Boroughs έχουν μερικά χρόνια περισσότερα στην πλάτη τους από τα παιδιά του Stranger Things, είναι μια παρόμοια αξιαγάπητη παρέα από απροσάρμοστους και ανυπομονούμε να τους ακολουθήσετε σε μια περιπέτεια που είναι σε εναλλαγές τρομακτική, αστεία και βαθιά συγκινητική», ανέφεραν οι αδελφοί Duffer σε δήλωσή τους (μέσω του Tudum).

Το «The Boroughs» δημιουργήθηκε από τους showrunners Jeffrey Addiss και Will Matthews (The Dark Crystal: Age of Resistance), οι οποίοι είναι και οι δύο εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους αδελφούς Duffer. Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Hilary Leavitt, Jeffrey Addiss, Will Matthews και Ben Taylor, ενώ ο τελευταίος θα σκηνοθετήσει και πολλά επεισόδια της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*