Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η σειρά live action Driver της Ubisoft

*
Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πλέον στα πλάνα της την παραγωγή μιας σειράς live-action η οποία να βασίζεται στο Driver franchise. Πάντως, η εταιρεία υποστηρίζει ότι σκοπεύει να προχωρήσει με projects τα οποία σχετίζονται με τη σειρά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο Driver video games εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Το 2021 η Ubisoft είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με την υπηρεσία streaming Binge για τη δημιουργία της σειράς. Όμως σε δηλώσεις του στο Game File, εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας αποκάλυψε ότι τα συγκεκριμένα σχέδια δεν θα προχωρήσουν.


“Δεν θα προχωρήσουμε τη συνεργασία μας με τη Binge για τη σειρά Driver”, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος.

“Δουλεύουμε ενεργά σε άλλα υπάρχοντα projects τα οποία σχετίζονται με το franchise και ανυπομονούμε να μοιραστούμε πληροφορίες στο μέλλον”, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*