Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άγριες καταδιώξεις περιμένουν το κοινό στη σειρά The Day of the Jackal (trailer)

O Eddie Redmayne (The Good Nurse) και η Lashana Lynch (The Woman King) εμπλέκονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικού στο πρώτο teaser trailer της σειράς The Day of the Jackal. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στο Peackock στις 7 Νοεμβρίου 2024 και βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Frederick Forsyth που κυκλοφόρησε το 1971. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών η γνωστή από τη σειρά Money Heist, Úrsula Corberó.

«Ένας ασυναγώνιστος και εξαιρετικά μοναχικός δολοφόνος, ο Jackal (Redmayne), βγάζει τα προς το ζην χτυπώντας στόχους έναντι πολύ υψηλής αμοιβής. Αλλά μετά την τελευταία του δολοφονία, βρίσκει το ταίρι του σε έναν Βρετανίδα αξιωματικό της υπηρεσία πληροφοριών (Lynch) που αρχίζει να εντοπίζει τον Jackal σε μια συναρπαστική καταδίωξη γάτας με ποντίκι σε όλη την Ευρώπη, αφήνοντας την καταστροφή στο πέρασμά τους».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*