Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινίες και σειρές με βάση της σειρά βιβλίων Redwall ετοιμάζει το Netfix (trailer)

Οι τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων φαντασίας συνεχίζονται στο Netflix. Η συνδρομητική υπηρεσία έχει βάλει σκοπό να εμπλουτίσει τον κατάλογο των παραγωγών anime που προσφέρει όσο το δυνατό περισσότερο και σε αυτό το πλαίσιο τοποθετείται η απόφαση για τη διασκευή της σειράς βιβλίων Redwall του Brian Jacques. Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες ποντικών, τυφλοπόντικων και λαγών που ζουν στο Redwall Abbey. Η αρχή θα γίνει με μία ταινία, βασισμένη στο πρώτο βιβλίο Redwall η ευθύνη της οποίας έχει ανατεθεί στον Patrick McHale, δημιουργό του Over the Garden Wall του Cartoon Network. Θα ακολουθήσει μία σειρά με πρωταγωνιστή τον Martin the Warrior, ένα ποντίκι οι περιπέτειες του οποίου αποτελούν έμπνευση για τους κατοίκους του Redwall.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*