Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαρωτική επιτυχία η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix

*
Η πολύ-αναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix σημειώνει τεράστια επιτυχία με την πρεμιέρα της. Σύμφωνα με το Deadline, η δεύτερη σεζόν μετρά 142 εκατομμύρια ώρες συνολικού streaming ύστερα από μόλις τρεις μέρες διάθεσής της στην πλατφόρμα. Εξαιτίας της κυκλοφορίας της μάλιστα αυξήθηκαν και τα streams της πρώτης σεζόν, η οποία μέτρησε 49 επιπλέον εκατομμύρια ώρες streaming.

Στη σειρά The Witcher εμφανίζονται οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, MyAnna Buring και Joey Batey. Το show βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας του Andrzej Sapkowski με executive producers τους Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomek Baginski και Jarek Sawko.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*