Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται animated project PUBG από τον Adi Shankar του Castlevania στο Netflix

*
Το PUBG θα μεταφερθεί σύντομα σε κάτι animated για το Netflix και μάλιστα από τον Adi Shankar που έδωσε σάρκα και οστά στο Castlevania για την δημοφιλή πλατφόρμα. Η Krafton Inc. έκανε την σχετική ανακοίνωση χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε από αυτήν την ενέργεια. Το PUBG «χτίζει» εδώ και καιρό το lore του, οπότε σίγουρα αρχίζει να έχει περιεχόμενο για να βασιστεί κάτι πάνω του. Ο Shankar έχει ασχοληθεί και πέραν από το Castlevania με το Captain Laswerhawk, το Assassin’s Creed και το Devil May Cry και σίγουρα η εμπλοκή του προσφέρει μια σχετική ασφάλεια ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*