Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NBA 2K25 Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    2K Sports

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • NBA 2K25
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://nba.2k.com/2k25/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7.5

    ENTERNITY SCORE
*
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχουμε ένα νέο NBA2K, με το NBA 2K25 να φέρνει βελτιώσεις στο gameplay, κάποιες αλλαγές στα game modes, ενώ φυσικά τα microtransactions επιστρέφουν. Εννοείται πως έχουμε όλες τις αλλαγές στα roster, νέα μουσική, εντελώς νέο MyCareer με αρκετές διαφοροποιήσεις στη MyCity, νέα εποχή στα Eras, αλλαγές στο MyTeam αλλά και λιγότερα mode αφού τα Jordan Challenges του 2K23 και τα Mamba Moments του 2K24 δεν έχουν αντικατασταθεί. Φέτος όμως η ομάδα ανάπτυξης έδωσε μεγαλύτερη σημασία στο ίδιο το gameplay, με το παιχνίδι να είναι περισσότερο ρεαλιστικό, με κάποιες κινήσεις να γίνονται ευκολότερα, εξαιρετικό animation, καλύτερη διαχείριση στη προσωπική άμυνα και νέους τρόπους όσον αφορά στο σουτ.



Πριν αναφερθούμε εκτενώς στην εμπειρία μας με το παιχνίδι, πρέπει για ακόμα μια φορά να σημειώσουμε την ύπαρξη micro-transactions. Και φέτος ο gamer έχει τη δυνατότητα να αγοράσει με πραγματικά χρήματα in-game χρήματα, αντικείμενα, κάρτες κτλ, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα έναντι των –online- αντιπάλων του ή να κάνει κάποια πράγματα ταχύτερα. Είναι προφανές ότι αυτή η επιλογή της 2K δε πρόκειται να αλλάξει και πάντα θα αφαιρεί πόντους από το παιχνίδι. Ωστόσο, για τον υπογράφοντα που δε παίζει online, μικρή σημασία έχουν τα microtransactions. Από τότε που τα έβαλε στο παιχνίδι η 2K, δεν έχουμε ξοδέψει ούτε 1 ευρώ για κάτι, χωρίς να έχουμε χάσει από αυτά που προσφέρει το παιχνίδι σε επίπεδο gameplay. Ακόμα και έτσι πάντως, όσοι παίζουν MyCareer ή MyTeam ακόμα και σε single player, ίσως θα ήταν καλύτερο να προτιμήσουν την All Star edition (€100) του παιχνιδιού, η οποία προσφέρει αρκετά «δωρεάν» χρήματα και κάρτες για τα δυο παραπάνω modes. Τα 100000 VC points που δίνει αυτή η έκδοση επιτρέπει στο παίχτη που δημιουργούμε να φτάσει από το 60 στο 75 average ενώ όλες οι εκδόσεις δίνουν επιπλέον 15000 VC points μέσα από το μενού των Season (χωρίς να αποκτήσει κανείς Season Pass, ναι υπάρχει και τέτοιο) μέχρι τις 17/10. Με όλα τα παραπάνω και περίπου 7-8 ώρες παιχνιδιού, φτάνει κανείς τον MyPlayer σχετικά εύκολα στο 78-79 rating, που είναι σχετικά αξιόλογο. Μπορούμε να πούμε επίσης ότι φέτος φαίνεται να είναι σχετικά ευκολότερο το να κερδίζει κανείς VC points, τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού οπότε ακόμα και όσοι αποκτήσουν την απλή έκδοση, δε θα δυσκολευτούν να απολαύσουν το MyCareer, εκτός και αν θέλουν να παίζουν και multiplayer.



Αφού τελειώσαμε με το παραπάνω disclamer πάμε να δούμε τα του παιχνιδιού. Όσοι έπαιξαν το NBA2K24 στο PS5, θα βρεθούν σε γνωστό περιβάλλον. Το κεντρικό μενού περιλαμβάνει 5βασικές κατηγορίες gaming ενώ επιπλέον έχουμε τη γνωστή 2KTV, τα Features που είναι διάφορες επιλογές ρυθμίσεων για πολλά διαφορετικά κομμάτια του παιχνιδιού και το Learn 2K, το οποίο είναι χρήσιμο για να μάθει κανείς καλύτερα τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Όπως είπαμε, φέτος δεν υπάρχουν τα Mamba Moments, με το παιχνίδι να δίνει τη μεγαλύτερη σημασία στο MyCareer, το οποίο άλλωστε είναι και το mode που παίζουν οι περισσότεροι. Άλλωστε, το 2K25 ξεκινάει με τον MP να παίζει στη παράταση του 7ου τελικού αγώνα NBA εναντίων των Celtics ώστε να κερδίσει το πρωτάθλημα και μετά… να ξυπνάει. Για το MyCareer θα μιλήσουμε παρακάτω.



Στο MyNBA Eras έχουμε αρκετές επιλογές. Είναι το mode που μας βάζει να δημιουργήσουμε το δικό μας, custom πρωτάθλημα. Προφανώς μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τις σημερινές ομάδες, όμως εδώ έχουν προστεθεί πέντε ακόμα εποχές (μια περισσότερη σε σχέση με πέρυσι). Έτσι, έχουμε αυτή που περιλαμβάνει τη δεκαετία του 80 με την αντιπαλότητα Celtics – Lakers, η εποχή που μεσουρανούσε ο Jordan με του Bulls στη δεκαετία του 90, η εποχή του Kobe (Bryant) από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η εποχή του LeBron και τέλος η εποχή του Steph Curry. Ουσιαστικά η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει η ίδια όλες τις ομάδες με τα γήπεδά τους, τις εμφανίσεις και τους παίχτες ώστε να μη χρειάζεται ο παίχτης να το κάνει αυτό. Μάλιστα μπορούμε να δημιουργήσουμε και το δικό μας Draft Class, αλλάζοντας ουσιαστικά την έκβαση της κάθε εποχής.



Ούτως ή άλλως οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές, δίνοντας στο παίχτη τη δυνατότητα για εις βάθος παραμετροποίηση του πρωταθλήματος, από τις ίδιες τις ομάδες, τη διαχείριση salary cup και σχέσεων παιχτών, τη χρήση General Manager και φυσικά το αν το πρωτάθλημα θα είναι off line ή online. Στη πραγματικότητα το νέο MyNBA είναι το mode με το οποίο θα ασχοληθούν όσοι πραγματικά αγαπάμε το μπάσκετ σαν άθλημα και θέλουν να το απολαύσουν, μακριά από micro-transactions, κάρτες και όλα όσα έχουν τα MyCareer και MyTeam. Και φέτος υπάρχει το MyNBA Lite το οποίο έχει μόνο τα τρέχοντα roster και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν στις ομάδες είναι πιο απλά και κατανοητά για όσους θέλουν απλά να παίξουν ένα πρωτάθλημα. Επιστρέφει επίσης και το MyGM, στο οποίο αναλαμβάνουμε το ρόλο το General Manager (κάτι σαν το Football Manager), με κάποια στοιχεία RPG να υπάρχουν σε αυτό το mode.



Πριν πάμε όμως να μιλήσουμε για τα δυο modes που παίζει ο περισσότερος κόσμος, το MyCareer και το MyTeam, ας δούμε τι έχουμε στα άλλα. Η επιλογή Play Now, προσφέρει τα βασικά, όπως το Quick Play για γρήγορο παιχνίδι, το NBA Today που μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε παιχνίδια που γίνονται εκείνη την ημέρα (εφόσον έχει ξεκινήσει το NBA), το Eras QuickPlay που μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε απλά παιχνίδια σε κάποια από τις παλαιότερες εποχές, τη δυνατότητα για online matches (το online φαίνεται φέτος να λειτουργεί καλά) και το Blacktop. Το WNBA είναι το μενού που έχει όλες τις επιλογές gaming με ομάδες του γυναικείου NBA. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος υπάρχει δυνατότητα για δημιουργία παίχτριας σε περιβάλλον MyCareer, χωρίς όμως την ιστορία που έχει το κανονικό MyCareer. Βρίσκουμε επίσης και το MyWNBA με επιλογές όπως ακριβώς το MyNBA. Οι γυναικείοι αγώνες πάντως έχουν διαφορετικό ρυθμό και παίζονται διαφορετικά αφού τόσο τα ύψη όσο και η αθλητικότητα των κοριτσιών βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με το κανονικό NBA. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, η ομάδα ανάπτυξης δε προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στα mode που προσφέρει το παιχνίδι, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πολλά με τη σειρά NBA2K να είναι πραγματικά από τις πληρέστερες όσον αφορά στο πως θα παίξει κανείς, ανεξαρτήτως είδους παιχνιδιού.



Ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στο MyCareer, στο οποίο όπως φαίνεται, βασίζεται το νέο NBA2K25. Ο γνωστός MP επιστρέφει, με την ιστορία να είναι κάπως απλοϊκή και φέτος. Ένας 19χρονος με ταλέντο που δεν είχε πάρει σοβαρά ποτέ το μπάσκετ αλλά καταφέρνει να υπογράψει σε ομάδα του NBA, με το manager να του να είναι παλιός συμπαίχτης του από το σχολείο. Η ιστορία καθεαυτή είναι μικρή και πρακτικά ξεδιπλώνεται αφού παίξουμε τέσσερα παιχνίδι του παρελθόντος. Πρακτικά, είναι τα Mamba Moments ή Jordan Challenges του MP (Heart of a Dynasty λέγεται), όπου κάθε φορά πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα από τους τρεις διαθέσιμους στόχους που βάζει το κάθε παιχνίδι, για να ξεκλειδώσει το επόμενο. Δύσκολα ματς, ειδικά για να πετύχει κανείς και τους τρεις στόχους, τα οποία όμως προσφέρουν αρκετά κέρδη (εμφανίσεις, χρήματα).



Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ένα από τα ματς είναι μεταξύ εθνικών ομάδων (USA η ομάδα μας εναντίων Ισπανίας) στο παγκόσμιο των Under 19! Από εκεί και πέρα, o MP προσπαθεί να ανέβει επίπεδα στη «σκάλα» των Goat, κερδίζοντας Goat Points, τα οποία είναι περισσότερα όταν παίζουμε τα key games του πρωταθλήματος. Και φέτος δεν έχουμε ιδιαίτερη ιστορία με cut scenes και ηθοποιούς όπως τα προηγούμενα χρόνια. Το παιχνίδι μας βάζει αμέσως στην ανανεωμένη πόλη του (η οποία τρέχει όπως φαίνεται στα 30fps, όπως και τα προηγούμενα χρόνια). Δυο μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στη πόλη, από τη μια το γεγονός ότι είναι μικρότερη από ποτέ και από την άλλη το γεγονός ότι έχουμε από την αρχή ένα ηλεκτρικό πατίνι για να μετακινούμαστε ταχύτερα. Επιπλέον, μπορούμε εύκολα να ξεκλειδώσουμε και το Καρτ του παιχνιδιού, απλά τρέχοντας με ένα στη σχετική πίστα που έχει.



Με αυτό (και το turbo του) η μετακίνηση στα διάφορα κτήρια-αποστολές, γίνεται ταχύτατα, ενώ υπάρχει και επιλογή της χρήσης μετρό σαν quick travel, αν και θα θέλαμε να γίνεται αυτό κατευθείαν από το χάρτη. Στη MyCity γίνεται κακός χαμός από δραστηριότητες ενώ φυσικά υπάρχουν και δεκάδες καταστήματα για να ξοδέψει κανείς χρήματα. Υπάρχουν και άλλα main quest όπως το να γίνουμε starter στην ομάδα, το εξαιρετικό streetball αλλά και η δυνατότητα επιλογής στόχου στην ομάδα που έχουμε υπογράψει, όπου εμείς διαλέξαμε να κερδίσουμε το NBA Cup. Υπάρχουν βέβαια πολλά sidequest μέσα στη πόλη όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το να πετυχαίνουμε στόχους παίζοντας αγώνες. Από ένα σημείο και μετά απλά παίζουμε τους αγώνες του NBA, προσπαθώντας να παίξουμε πάντα τα key games.



Η δημιουργία του ίδιου το παίχτη παίζει σημαντικό ρόλο καθώς χρειάζεται αρκετή προσοχή όσον αφορά στο πως θα μοιραστούν οι πόντοι στα stats με το μέγιστο στόχο τα είναι το 99 overall του παίχτη. Αντίστοιχα ενεργοποιούνται τα διάφορα badges που είναι σαφώς περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Φέτος έχει γίνει μια τεράστια αλλαγή όσον αφορά στο πως μπορούμε να δημιουργήσουμε το παίχτη μας, καθώς πέρα από την επιλογή να τον φτιάξουμε όπως θέλουμε τσεκάροντας τα πάντα, έχουμε δυο ακόμα επιλογές, τα Pro-Tuned Builds και τα NBA Template Builds, κάτι που κάνει τη δημιουργία παίχτη ευκολότερη.



Στα Pro-Tuned επιλέγουμε συγκεκριμένα templates με βάση τη θέση, το καλύτερο skill και τον αρχέτυπο ενώ στα NBA Templates απλά διαλέγουμε τον παίχτη του NBA τον οποίο θέλουμε ο δικός μας να αντιγράψει. Η δεύτερη επιλογή είναι άμεση γιατί πχ θέλει κανείς να φτιάξει τον Steph Curry και αντίστοιχα όλα τα ratings και τα badges θα επικεντρωθούν σε αυτά που κάνει ο Curry καλά. Τα Protuned Builds από την άλλη έχουν να κάνουμε περισσότερο με το πώς θέλουμε να παίζει ο παίχτης μας. Σε κάθε περίπτωση, το ύψος, το βάρος και το άνοιγμα των χεριών είναι προκαθορισμένα, ενώ και τα max stats του παίχτη που δημιουργούμε εξαρτώνται από τις αρχικές επιλογές.



Μη έξυπνη και χρήσιμη προσθήκη που έχει γίνει συνολικά στο παιχνίδι αλλά αφορά και στο MyCareer, είναι το Go-To-Shot. Κάνοντας το δεξί μοχλό προς τα πάνω, ο εκάστοτε παίχτης ξεκινάει τρίπλες με σκοπό να ξεφύγει από την άμυνα του αντιπάλου και να σουτάρει, έχοντας στο τέλος έλεγχο του σουτ. Αυτό το animation είναι σχεδόν αποκλειστικό του εκάστοτε παίχτη με τους αστέρες του NBA να κινούνται ακριβώς όπως οι πραγματικοί παίχτες. Τα step back τρίποντα του Curry, το τρομερό midrange του Durant και ούτω καθεξής, έχουν μεταφερθεί αυτούσια στο παιχνίδι δίνοντας τρομερό αβαντάζ στον επιτιθέμενο και κάνοντας το παιχνίδι ρεαλιστικότερο, με απλό τρόπο. Ανάλογα λοιπόν με τον MyPlayer που έχουμε φτιάξει, έχει το Go-To-Shot του παίχτη στον οποίο έχουμε επιλέξει να μοιάσει . Μπορούμε στη πορεία να ξεκλειδώσουμε άλλα και να τα χρησιμοποιήσουμε, αλλά αυτά έχουμε απαιτήσεις όσον αφορά στα rating, τα οποία πρέπει να καλύψουμε. Γενικότερα όμως, το Go-To-Shot είναι πραγματικά τρομερή προσθήκη.



Και το 2K25 προσφέρει τα Goat skills, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέσα στον αγώνα, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Εφόσον πετύχουμε τον in-game στόχο ενός skill, αυτό ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (για συγκεκριμένο χρόνο) ενισχύοντας συγκεκριμένες ικανότητες του MP. Κάτι άλλο που έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι το Team Takeover. Πέρα από το γεγονός ότι φέτος υπάρχουν διαφορετικά ήδη Takeover που μπορούμε να ενεργοποιούμε ανά αγώνα, υπάρχουν και διαφορετικά επίπεδα στο Takeover ανάλογα με το rating του στατιστικού στο οποίο βασίζεται το εκάστοτε takeover! Φέτος έχουμε τη μπάρα του Takeover ενώ έχουμε ξεχωριστή μπάρα που αφορά την ομαδικότητα της ομάδας, η οποία δίνει άλλα boost κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.



Το έτερο «μεγάλο» mode που έχει το ΝΒΑ2Κ24 είναι το MyTeam, το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα όσον αφορά στους τρόπους που μπορεί κανείς να παίξει (είτε single player είτε multiplayer). Υπάρχουν και άλλες προσθήκες και αλλαγές που καθιστούν το MyTeam του NBA2K25 ένα από τα πληρέστερα gaming modes αλλά και εδώ μπαίνει δυνατά η λογική των microtransactions με έντονο τρόπο αν και φέτος επέστρεψε το Auction House. Τα modes είναι πολλά, τόσο για single όσο –κυρίως- για multiplayer αγώνες και γενικότερα όσοι αρέσκονται στο MyTeam, θα το βρουν ελαφρώς ανανεωμένο.



Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι πως παίζει το παιχνίδι. Εδώ λοιπόν έχουμε για ακόμα μια φορά καταπληκτικά γραφικά, τα καλύτερα που έχουμε δει σε «μπασκετάκι». Οι γνωστοί παίχτες (Lebron, Giannis κτλ) είναι σαν αληθινοί, ειδικά όταν παίζει κανείς με κάποια κοντινή κάμερα και τους βλέπει από κοντά. Φέτος το ProPlay έχει ανανεωθεί ακόμα περισσότερο με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές όσον αφορά στα animation των παιχτών, καθώς αυτά (ειδικά των star) είναι καλύτερες από ποτέ. Αλλαγές έχουν γίνει στην ΑΙ και πως αυτή διαχειρίζεται τα διάφορα ματς με στόχο να είναι περισσότερο balanced στο παιχνίδι, με τη προσωπική άμυνα να έχει βελτιωθεί αρκετά, ειδικά όσον αφορά στο παίχτη που ελέγχουμε. Η ομαλότητα των κινήσεων είναι εντυπωσιακή και το παιχνίδι πραγματικά θυμίζει αγώνες NBA.



Αλλαγμένη είναι η μπάρα που γεμίζει όταν κάνουμε σουτ, η οποία πλέον είναι ένα βελάκι. Υπάρχουν δυο ακόμα επιλογές πάντως, ενώ μπορούμε να τη μεγαλώσουμε ή να τη μικρύνουμε. Και φέτος το σουτ είναι σχετικά δύσκολο και χρειάζεται καλός συγχρονισμός, όμως έχει προστεθεί και ένας ακόμα τρόπος (πέρα από το πάτημα πλήκτρου) για το πώς σουτάρουμε, το λεγόμενο Rhythm Shooting. Πρακτικά χρησιμοποιώντας το δεξί μοχλό, εξομοιώνεται η κίνηση του παίχτη που κατεβάζει και στη συνέχει σηκώνει τα χέρια και πηδάει για να σουτάρει, κάνοντας τη κίνηση προς τα κάτω και μετά προς τα πάνω στο μοχλό.



Δύσκολο να το πετύχει κανείς με τη μία και χρειάζεται προπόνηση, όμως αν το μάθεις, μπορεί να γίνει μια εντελώς φυσική κίνηση, η οποία απαιτεί συγχρονισμό σε δυο επίπεδα βέβαια, στη κίνηση και στο γέμισμα της μπάρας του σουτ. Κάτι ακόμα που υπάρχει σαν επιλογή και έχει να κάνει με το σουτ, είναι η δυνατότητα να διαλέξουμε το χρονισμό του σου ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, τη πραγματική ικανότητα του παίχτη ή τρια διαφορετικά επίπεδα ρίσκου σε σχέση με το συγχρονισμό με τη μπάρα σου: χαμηλού-μεσαίου- υψηλού. Οι δυο πρώτες επιλογές είναι ξεκάθαρες, ενώ μεταξύ των τριών που έχουν να κάνουμε με το ρίσκο, το μεσαίο είναι αυτό που είχαμε πάντα στα NBA, το χαμηλό ρίσκο ο συγχρονισμός δεν είναι τόσο απαραίτητος αλλά παίζει ρόλο και η ικανότητα του παίχτη.



Φυσικά, στο PS5 έχουμε την εξαιρετική αίσθηση που δίνει το DualSense, τόσο μέσω του ηχείου στο οποίο περνάνε διάφοροι ήχοι του γηπέδου όσο κυρίως μέσω των adaptive triggers. Πάντως ούτε φέτος δε χρησιμοποιείται το haptic feedback, κάτι που θα θέλαμε να γίνεται όταν για παράδειγμα ο παίχτης που ελέγχουμε κοντράρει σε άλλα κορμιά κατά τη διάρκεια των αγώνων.



Το NBA2K25 είναι σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το 2K24. Παίζεται καλύτερα από πλευράς gameplay, είναι περισσότερο αληθοφανές στους αγώνες ενώ οι προσθήκες των Go-To-Shot και Rhythm Shooting κάνουν την εμπειρία καλύτερη. Όσοι θέλουν να απολαύσουν το μπάσκετ, θα ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με το MyNBA, αλλά τουλάχιστον φέτος, το MyCareer είναι ελαφρώς καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Όπως γράψαμε και πέρυσι, το NBA 2K25 είναι και αυτό ένα παιχνίδι δυο άκρων. Από τη μια είναι ένα εξαιρετικό basketball simulator με μπόλικο content για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπασκετάκι. Από την άλλη, είναι ένας τίτλος γεμάτος microtransactions και στημένος έτσι που ωθεί τον παίχτη σε αυτό το κομμάτι. Αναλόγως ποιο κομμάτι θα δει ο τελικός χρήστης, θα το αγαπήσει ή θα το μισήσει. 

7.5

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Τα Go-To-Shot και Rhythm Shooting είναι εξαιρετικές προσθήκες
  • Τρομερά πολλά game modes
  • Εντυπωσιακή παρουσίαση
  • Υψηλού επιπέδου animation και εξαιρετική κίνηση των παιχτών στο γήπεδο
  • Βελτιωμένη gameplay συνολικά με το άθλημα να παίζεται καλύτερα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Τα microtransactions
  • Δεν αντικαταστάθηκαν τα Mamba Moments
  • Το MyCareer, όπως και πέρυσι, είναι αρκετά επιφανειακό σαν σενάριο
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*