Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty Black Ops: Cold War - Season 1 Review

*
O Κωνσταντίνος Καλκάνης δοκίμασε το περιεχόμενο της Call of Duty Black Ops: Cold War - Season 1 και καταγράφει τις εντυπώσεις του.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, το μοντέλο του Modern Warfare με τα season θα ακολουθηθεί και στο Black Ops Cold War, με την πρώτη σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει. Και μαζί με αυτήν και το Battle Pass. Το τελευταίο είναι φυσικά προαιρετικό για όσους δε θέλουν να ξοδέψουν 1000 COD Points (2400 για την έκδοση με το boost των 20 levels). Για όσους δε γνωρίζουν, ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη κυκλοφορία χωρίζεται σε Seasons, όπου και με την έλευση της κάθε μίας προστίθενται όπλα, χάρτες, operators, game modes και πολλά άλλα. Σε κάθε σεζόν υπάρχει ένας διαφορετικός μετρητής με τα XP που συλλέγονται και αντιστοιχούν στην πρόοδο της εκάστοτε season. Όσοι έχουν αποκτήσει το Battle Pass παίρνουν μια ανταμοιβή σε κάθε ένα από τα 100 levels της σεζόν, ενώ όσοι δεν το έχουν αποκτήσει, μπορούν παρόλα αυτά να αποκτήσουν κάποια από τα "Free Tiers".




Η αλήθεια είναι πως το Blak Ops Cold War υστερούσε κάπως σε περιεχόμενο στο launch του, κάτι που διορθώνεται εν μέρει με την έλευση της πρώτης σεζόν. Έτσι πλέον έχουμε νέους χάρτες, νέα modes, νέα όπλα, και ορισμένοι operators που ακόμα δεν είναι διαθέσιμοι, μεταξύ πολλών νέων cosmetics και γενικότερου... showcasing (calling cards, emblems κτλ). Οι πιο σημαντική προσθήκη, και λίγο στενάχωρο αν το σκεφτεί κανείς, είναι αυτή της Raid, αγαπημένης πίστας από το Black Ops 2. H "The Pines" είναι ένας καινούριος χάρτης που αποδεικνύεται μικρός για 6v6, με την δράση να έχει πολύ άνισο ρυθμό. Οι μεγάλες αποστάσεις και οι ανοιχτοί χώροι σε συνδυασμό με τα διαφορετικά επίπεδα και τις γραμμές ορατότητας που θέλουν μια κάποια... συνήθεια, έχουμε δει και καλύτερους χάρτες στη σειρά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. To Gunfight 2v2 κάνει δυναμική επιστροφή, σε νέους χάρτες, ενώ από πλευράς όπλων τα Mac-10 και Groza έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το οπλοστάσιο των παικτών.



To Mac-10 είναι SMG που ενώ στα πρώτα levels είναι εξαιρετικά δύσκολο στη χρήση, με πολύ recoil κάτι που του δίνει το πλεονέκτημα μόνο σε πολύ κοντινές εμπλοκές. Μέχρι το grinding να ξεκλειδώσει τα κατάλληλα attachment, όπου και γίνεται ένα από τα καλύτερα όπλα του meta, αν όχι το καλύτερο. Το Groza από την άλλη βρίσκεται στην κατηγορία των Assault Rifles αν και συμπεριφέρεται περισσότερο σαν SMG, με fire rate και συμπεριφορά που ευνοεί περισσότερο τα κοντινά προς μέτριας απόστασης encounters. Με την έλευση της πρώτης σεζόν ήρθε και το κατάλληλο balancing, με την κατάσταση να μην είναι ιδανική (για παράδειγμα το M82 παραμένει πολύ κακό, και οι δύο καραμπίνες δεν αφήνουν πολύ χώρο για πειραματισμό και επιλογές), αλλά σε γενικές γραμμές καλύτερη.



Σε γενικές γραμμές η πρώτη σεζόν αφήνει θετικά δείγματα για τα επόμενα βήματα σε έναν τίτλο που φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι ήθελε περισσότερο χρόνο και περιεχόμενο. Το Battle Pass από την άλλη, αποδεικνύεται μια πολύ καλή πρόταση, αφού όχι μόνο θα ανταμείψει τους παίκτες που ούτως ή άλλως θα αφιέρωναν τον χρόνο τους στις αρένες του Call of Duty, προσφέρει και ένα 10% XP boost, αλλά και συνολικά 1300 COD Points (ενδεικτικά η αγορά του κοστίζει 1000 για την απλή έκδοση), που μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και για την αγορά του επόμενου. Για αυτούς που αφιερώνουν χρόνο στο Call of Duty Black Ops Cold War, το Battle Pass σίγουρα θα προσφέρει περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τη δράση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*