Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mario & Luigi: Brothership Hands On Preview

*
Είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε αρκετές μέρες πριν το λανσάρισμά του με το Mario & Luigi: Brothership και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Ένα είναι βέβαιο για το Nintendo Switch. Θα έχει ένα ένδοξο «τέλος» και όσο προχωράμε προς το λανσάρισμα του διαδόχου του, τόσο περισσότερο θα λέμε ότι η υβριδική κονσόλα έχει πολλά ακόμα να μας προσφέρει. Αφορμή για αυτόν τον πρόλογο αποτελεί το Mario & Luigi: Brothership, που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Άλλο ένα RPG με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς υδραυλικούς, το οποίο υπόσχεται μια συναρπαστική περιπέτεια, με πλούσια αφήγηση, δράση και συγκινήσεις. Ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα αν είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με έναν τίτλο της σειράς ή όχι.




Αυτό στο οποίο θέλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα σε αυτό το Preview, μιας και μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα γραφικά. Πραγματικά λες και πρόκειται για ένα Cinematic Cartoon Experience. Λες και το hardware της κονσόλας δεν είναι σε ηλικία που θα οφείλει να δείχνει γερασμένο, ώστε να στρωθεί ο δρόμος για κάτι πιο σύγχρονο. Είναι μια ακόμα απόδειξη πως όταν η Nintendo έχει κέφια, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εξαιρετικές εμπειρίες. Από τα μοντέλα χαρακτήρων, μέχρι το περιβάλλον, τα εφέ και τα αντικείμενα, όλα είναι σχεδιασμένα με τον απαραίτητο βαθμό λεπτομέρειας, στολισμένα με τις αποχρώσεις μιας εκπληκτικής παλέτας.



Η ιστορία μας μεταφέρει στην Concordia, έναν τόπο που έχει κατακερματιστεί σε νησίδες οι οποίες πλέουν- σαν καράβια- σε διαφορετικά θαλάσσια ρεύματα. To hub, αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι, του παιχνιδιού είναι το Shipshape Island, κάτι ανάμεσα σε νησί και πλοίο, με ένα τεράστιο κανόνι, το μεταφορικό μέσο που θα εκτοξεύει τους πρωταγωνιστές σε μαγευτικούς παραδείσους. Εννοείται ότι δεν λείπουν οι συναντήσεις με γνώριμους ήρωες του Mushroom Kingdom, αλλά και τους κατοίκους κάθε νησιού, που προσδοκούν μια μέρα να δούνε την Concordia ξανά ενωμένη.



Οι γρίφοι που θα κληθούν να λύσουν ο Mario και ο Luigi θα κάνουν το μυαλό σας να δουλέψει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο και σε πολλές περιπτώσεις, ο μηχανισμός Luigi Logic θα επιστρατευτεί για να βρεθεί η λύση. Οι μάχες είναι τύπου turn based, αν και δεν τηρείται αυστηρή σειρά ως προς το ποια πλευρά θα χτυπήσει πότε. Κατά τη διάρκειά τους, τα αδέλφια θα πρέπει να συνεργαστούν για να κάνουν τις επιθέσεις τους ακόμα πιο ισχυρές, λαμβάνοντας στο τέλος όσο το δυνατό περισσότερα experience points, άκρως απαραίτητα για να ανεβαίνει το επίπεδο των ικανοτήτων τους. Σε συνδυασμό με μια ποικιλία αντικειμένων, όπως power ups, όπλα και ρούχα, ο κάθε χαρακτήρας μπορεί να αποκτήσει στρατηγικό πλεονέκτημα σε έναν ή περισσότερους τομείς, αρκεί να εκμεταλλεύεται σωστά τις ικανότητές του, την κατάλληλη στιγμή.



Βρισκόμαστε στην αρχή του παιχνιδιού, δεν έχουμε τη δυνατότητα να εισέλθουμε σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν, θέλουμε να κλείσουμε τις όποιες εκκρεμότητες με το backtracking, καθώς όσο προχωράει η ιστορία, τόσο περισσότερα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις αρχές του επόμενου μήνα με το αναλυτικό review και το γιατί δεν θα πρέπει αυτή η περιπέτεια να λείπει από τη συλλογή σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*