Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fall Guys: Ultimate Knockout Preview

*
Μεταξύ των ραντεβού που είχαμε κανονίσει για τη φετινή Gamescom, αυτό με την Devolver Digital για το Fall Guys: Ultimate Knockout περιμέναμε πως θα είναι το πιο ξεκούραστο και επιβεβαιωθήκαμε. Είναι ένα από τα παιχνίδια που ξάφνιασαν στη φετινή E3. Μπορεί να μην πρόκειται για τεράστιας σημασίας τίτλο ή κάποιας υπερβολικά ραφιναρισμένης παραγωγής, όμως ξεχώρισε από τις υπόλοιπες παρουσιάσεις χάρη στην απλότητά του, το battle royale-like style του και τη διασκέδαση που δείχνει να προσφέρει, ειδικότερα όταν θα παίζουν 100 παίκτες μαζί. Το τελευταίο όμως δεν είχαμε την ευκαιρία να το ζήσουμε μέσα από το demo, οπότε θα αποφύγουμε να το σχολιάσουμε.



Στο Fall Guys: Ultimate Knockout διαλέγουμε ένα από τα πολύχρωμα και awkward ανθρωπάκια που τραβούν την προσοχή με την πρώτη επαφή. Το παιχνίδι περιέχει mini games, τα οποία αποτελούν αρένες με εμπόδια, μέσα στις οποίες οι παίκτες διεκδικούν τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση. Τις μισές φορές θα έρχεται ο ένας παίκτης αντιμέτωπος με κάποιον άλλο, τις υπόλοιπες ο καθένας θα προσπαθεί να επιβιώσει έως ότου προκριθεί ή απλά θα αγωνίζεται για την πρώτη θέση σε αγώνα. Εμείς δοκιμάσαμε τρία από αυτά τα mini games, δύο φορές μάλιστα, εν μέρει γιατί περίσσεψε χρόνος και περισσότερο επειδή είναι όντως ένα πολύ ευχάριστο party game.



Στο πρώτο τρέξαμε σε έναν ευθύ διάδρομο με μια σειρά πόρτες από τουβλάκια να εμφανίζονται διαδοχικά. Σε κάθε σειρά από τις πόρτες υπήρχε ένα σετ από τουβλάκια που δεν έσπαγε και τότε όποιος είχε επιλέξει να περάσει τρέχοντας μέσα από εκεί χτυπούσε τοίχο και έχανε χρόνο. Καθώς περνάνε οι σειρές, οι πόρτες με τα τουβλάκια που δεν πέφτουν γίνονται όλο και περισσότερες, ώσπου φτάνουμε στη σειρά με μόλις μια σωστή πόρτα με -ποιος ξέρει πόσους- διαγωνιζόμενους να τρέχουν για να τη βρουν. Στο δεύτερο οι μισοί παίκτες είχαν ένα μπαλόνι στην κατοχή τους και έπρεπε να τρέξουν μέσα σε μια πίστα με δύσκολα εμπόδια και περίεργα περάσματα για να αποφύγουν τους υπόλοιπους μισούς που δεν είχαν μπαλόνι και προσπαθούσαν να τους το κλέψουν. Στο τρίτο και τελευταίο mini game βρεθήκαμε και πάλι σε έναν ευθύ διάδρομο, ανηφορικό αυτήν τη φορά, σε έναν αγώνα μετ’ εμποδίων. Διάφοροι τοίχοι σε ορθογώνια σχήματα έκοβαν το δρόμο, μπάρες που στριφογυρίζουν έσπρωχναν τους παίκτες προς τα πίσω και τεράστιες μπάλες τους έριχναν στο έδαφος κοστίζοντάς τους πολύτιμο χρόνο. Και στα τρία παιχνίδια οι πίστες ήταν γεμάτες έντονα χρώματα σαν σε παιδικό δωμάτιο.



Το παιχνίδι συνδυάζει την απλότητα με την ποσότητα. Από τη μια πρόκειται για mini games με φαινομενικά εύκολα ζητούμενα και από την άλλη είναι ένα απλοποιημένο battle royale με έως και 100 παίκτες να περιφέρονται γύρω γύρω στο θέατρο του παραλόγου. Είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική ιδέα με πολύ καλή εκτέλεση. Ο χειρισμός του είναι πανεύκολος και ενισχύει ακόμα περισσότερο το concept της προσιτότητάς του σε πολλούς και διαφορετικού στιλ παίκτες που θέλουν ένα απλό, αλλά διασκεδαστικό multiplayer game με τη δυνατότητα να τους κρατήσει, αποφεύγοντας την επανάληψη.

Ανυπομονούμε να δούμε ολόκληρο το game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*