Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Σημαντική διαρροή για το φετινό Call of Duty: Black Ops 7 και το multiplayer του

NEWS
  • 2 ώρες πριν

Shawn Layden: Αύξηση στις τιμές των video games σε κάθε γενιά για να αντιμετωπιστεί ο πληθωρισμός (video)

VIDEO NEWS
  • 4 ώρες πριν

Νέα φήμη για GTA 6 trailer 2 και GTA 6 κυκλοφορία

NEWS
  • 6 ώρες πριν

Επιτέλους νέα για την ταινία The Matrix 5

NEWS
  • 8 ώρες πριν

Ο Christopher Meloni τα βάζει με διεθνή κυκλώματα στην 5η σεζόν του Law and Order: Organized Crime (trailer)

VIDEO NEWS
  • 10 ώρες πριν

Ένα πολύ συγκεκριμένο Pokémon ετοιμάζεται να αποκτήσει την πρώτη του επίσημη κάρτα Pokémon TCG μετά από 15 χρόνια

NEWS
  • 13 ώρες πριν

Η 4η σεζόν του Love, Death and Robots καταφτάνει σύντομα στο Netflix (trailer)

VIDEO NEWS
  • 16 ώρες πριν

Στις 8 Μαΐου η κυκλοφορία του Sonic Rumble (trailer)

VIDEO NEWS
  • 12/04

Marathon: Επίσημα αποκαλυπτήρια και ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο extraction shooter της Bungie (trailer)

VIDEO NEWS
  • 12/04

Έρευνα: To 58% των εσόδων του PC gaming για το 2024 προέρχεται από microtransactions

NEWS
  • 12/04

Rematch: Ορίστηκε η σέντρα για τον ποδοσφαιρικό τίτλο της δημιουργού του Sifu (trailer)

VIDEO NEWS
  • 12/04

Ο ήχος έναρξης των Windows 95 προστέθηκε στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου

NEWS
  • 12/04

Η COSMOTE φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικά τη συνδεσιμότητα μέσω κινητής στο Apple Watch

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • 12/04

«Easter Family Fun»: Πάσχα στην COSMOTE TV

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • 12/04

Η Toys For Bob του Crash Bandicoot 4 θέλει να φτιάξει ένα καινούργιο Banjo Kazooie (video)

VIDEO NEWS
  • 12/04

Το Physint του Hideo Kojima στοχεύει να σπάσει το φράγμα μεταξύ videogames και κινηματογράφου

NEWS
  • 12/04

Το ChatGPT θα θυμάται παλαιότερες συνομιλίες των χρηστών

NEWS
  • 11/04

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Χωρίς το DLC η Nintendo Switch 2 Edition

NEWS
  • 11/04
  • 1

Ο Teruyuki Toriyama είναι ο συνιδρυτής της Sirius Studio

NEWS
  • 11/04

The Last of Us: Η τηλεοπτική σειρά έδωσε τεράστια ώθηση στα video games

NEWS
  • 11/04

Δεν θα χρειάζεται PSN account για να παίξετε το Marathon σε PC και Xbox

NEWS
  • 11/04

Γνωρίζουμε τον Monoco του Clair Obscur: Expedition 33 (trailer)

VIDEO NEWS
  • 11/04

Tsamba_Gamer: Hogwarts Legacy, Blue Prince και άλλα δωρεάν games

FREE GAMES
  • 11/04

Το Disney Illusion Island θα πάψει να είναι αποκλειστικό του Nintendo Switch

NEWS
  • 11/04

Στο ράφι φέρεται να μπήκε η σειρά Tomb Raider της Phoebe Waller-Bridge

NEWS
  • 11/04

“Δεν υπάρχει δια βίου ιδιοκτησία στα video games”, επαναλαμβάνει η Ubisoft

NEWS
  • 11/04

Αυτές είναι οι 5 μεγάλες αλλαγές που φημολογούνται για το iPhone 17 Pro

NEWS
  • 11/04

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mafia: The Old Country

NEWS
  • 11/04

Gametech Playground Ep84: "Καπέλο" στην ελληνική τιμή του Nintendo Switch 2!

GAMETECH PLAYGROUND
  • 11/04

Απίστευτο: το τόξο του Τσουμπάκα από το Star Wars πουλήθηκε έναντι 768 χιλιάδων δολαρίων

NEWS
  • 11/04

Πως θα βρείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί για εσάς στο internet

NEWS
  • 11/04

H πιο θρυλική ελληνική τηλεοπτική σειρά μπήκε στο ANT1+ χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς

NEWS
  • 11/04
  • 1

Παιχνίδι που προωθούσε σεξουαλική κακοποίηση αφαιρέθηκε από το Steam σε πολλές χώρες

NEWS
  • 11/04

Στο χαμηλότερή τους τιμή έπεσαν οι μετοχές της Ubisoft

NEWS
  • 11/04

Οι δασμοί Trump βάζουν μπλόκο και στις προ-παραγγελίες των προϊόντων της Razer

NEWS
  • 11/04

Στο Λονδίνο για το NBA 2K20

*
Ταξιδέψαμε στο Λονδίνο και είδαμε το NBA 2K20, λίγο πριν την κυκλοφορία του. Αυτές οι εντυπώσεις μας.

Όπως και πέρσι, βρεθήκαμε στην παρουσίαση της Take Two Interactive για τη νέα κυκλοφορία της σειράς ΝΒΑ 2Κ στο Λονδίνο, η οποία έγινε φέτος στα γραφεία του ΝΒΑ στο Kensington. Εκεί είχαμε την ευκαιρία τόσο να δοκιμάσουμε το παιχνίδι, όσο και να παραβρεθούμε στην παρουσίαση των βασικών στοιχείων του παιχνιδιού από τον επικεφαλής producer του παιχνιδιού Erick Boenisch. Παρά την αρκετή καθυστέρηση που μας επιφύλασσαν οι άνθρωποι που διοργάνωσαν το event, ο χρόνος που έμεινε ήταν υπεραρκετός ώστε να μπορούν να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.




Χωρίς να είμαστε σε θέση να δούμε κάποια κομμάτια από το MyCareer ή το MyTeam, η επαφή μας με αυτά έμεινε στα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση. Πέρα από τη νέα αφήγηση της κεντρικής ιστορίας του παίκτη, που φέτος γίνεται με τη βοήθεια ενός στούντιο του Χόλιγουντ κι υπό την παραγωγή/επίβλεψη του Λεμπρόν Τζέιμς, όλοι εστίασαν στο σημαντικότερο και βασικότερο κομμάτι που δέχθηκε αλλαγή στο συγκεκριμένο mode. Έγινε γνωστό πως πλέον ο παίκτης έχει πλέον ταβάνι στο ranking του παιχνιδιού το 95. Από εκεί και πέρα η οποιαδήποτε άνοδος ή πτώση μέχρι το 99 θα αξιολογείται από τους ανθρώπους του παιχνιδιού με τον κ. Boenisch να υπόσχεται πως θα γίνεται με τους υπέυθυνους να λαμβάνουν υπόψη αντικειμενικά κριτήρια αλλά και τη συμμετοχή του παίκτη στα events του παιχνιδιού. Επίσης τονίστηκε επανειλημμένως πως η πρόοδος μέχρι τον -πλέον μαγικό- αριθμό 95 θα γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Αλλαγές θα έχουμε και στο κομμάτι του Neighbourhood, που συνοδεύει το κομμάτι της καριέρας. Πέρα από τα όποια μέρη που θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να βοηθούν τον παίκτη στην εμφάνιση του, εισάγονται τα seasonal events με την μορφή του πάρκου να αλλάζει μορφή ανάλογα με την εποχή. Επίσης κάθε τριήμερο θα υπάρχουν νέα events που θα αντικατοπτρίζουν τα όσα γίνονται στον κόσμο. Ένα από αυτά μάλιστα θα έχει να κάνει και με τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, το οποίο φυσικά κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του. Περισσότερες πληροφορίες πάντως για αυτά δεν αναφέρθηκαν, καθώς ο κ. Boenisch επέλεξε να μας κρατήσει σε αναμονή.



Στο MyTeam οι αλλαγές είναι συγκεκριμένες κι αφορούν περισσότερο την ποικιλία των διαθέσιμων παικτών και τον τρόπο με τον οποίον θα μπορούν να διεξάγονται οι αγώνες. Βέβαια αποφεύχθηκε η οποιαδήποτε αναφορά σε loot boxes, τα οποία φάνηκαν σε ένα πρόσφατο trailer του παιχνιδιού, ενώ ο τρόπος απόκτησης των νέων, σπανιότερων καρτών έμεινε μυστικός. Ελάχιστα πράγματα έγιναν γνωστά και για το κομμάτι του MyGM, αν κι υπήρχαν οι υποσχέσεις για την ύπαρξη μιας ολοκαίνουργιας ιστορίας που θα μας συναρπάσει. Από εκεί και πέρα, τόσο από την περίπου μισάωρη ενασχόληση με το παιχνίδι, όσο κι από την παρουσίαση, έγινε αντιληπτή η δουλειά που έχει γίνει στον φωτισμό και στα γραφικά. Ο ιδρώτας πλέον είναι αναλογικά αυξανόμενος με την κούραση του παίκτη, οι αντανακλάσεις είναι πολύ πιο εμφανείς σε κάθε σημείο του γηπέδου και τα περίπου 4 χιλιάδες νέα scans των παικτών αφήνουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη οπτικά εικόνα στο γήπεδο. Οι παίκτες κουράζονται πολύ πιο ομαλά, ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει άμεση συνέπεια και στην εικόνα των παικτών και γίνονται πλέον πολλές περισσότερες αναφορές κι από την μετάδοση για την κατάσταση του παίκτη.



Γενικότερα πάντως, οι αλλαγές στο gameplay ήταν ελάχιστες, παρά τα πολλά νέα animation και τις όποιες διαφορές που είχαν προϊδεαστεί. Στους 2 αγώνες που έγιναν ανάμεσα σε τυχαίες ομάδες του ΝΒΑ, η κατάσταση σε σχέση με προηγούμενες κυκλοφορίες δεν έδειξε πεισματικά διαφορετική στην δομή του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά φάνηκαν 2 πράγματα τα οποία αφορούν περισσότερο στην συμπεριφορά των συμπαικτών του εκάστοτε παίκτη. Πρώτον οι κινήσεις μακριά από την μπάλα είναι πολύ συχνότερες και αποτελεσματικές, ενώ στην άμυνα οι όποιες κινήσεις είναι πολύ πιο μπασκετικές κι έξυπνες. Παρόλα αυτά, η όποια βελτίωση στον χειρισμό της μπάλας ή στα διάφορα νέα συστήματα του παιχνιδιού δεν μπορούμε να πούμε ότι έγινε αντιληπτή. Ένα ακόμη νέο feature που εισάγεται για πρώτη φορά φέτος στη σειρά είναι η ύπαρξη του γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ, δηλαδή του WNBA. Από την αρχή έγινε ξεκάθαρο πως δεν έχουν μπει απλά οι ομάδες ή οι αθλήτριες στο παιχνίδι, αντίθετα έχει προστεθεί όλο το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι στη διάθεση του παίκτη από την πρώτη στιγμή. Η δουλειά που έχει γίνει αφορά τόσο την απεικόνιση του χαμηλότερου ρυθμού, αλλά κι επιπέδου σε σχέση με την ανδρική λίγκα, αλλά και στα χαρακτηριστικά των παικτριών. Κάθε μία δείχνει να έχει το δικό της στυλ, ενώ όπως είναι φυσιολογικό τα μεγαλύτερα ονόματα της λίγκας έχουν και ξεχωριστά στοιχεία που τις κάνουν να διαφέρουν, οπτικά και πρακτικά από τις υπόλοιπες. Η ροή του παιχνιδιού είναι ευχάριστη, παρά τις εμφανείς διαφορές, ειδικά αφότου έχει ολοκληρωθεί ένας αγώνας του ΝΒΑ με συνεχές τρεχαλητό, καρφώματα και τάπες.



Τέλος, η 2Κ προσέθεσε φέτος αρκετές νέες κλασικές ομάδες στην λίστα των διαθέσιμων, με την παράσταση να κλέβουν οι all-decade teams, στις οποίες οι άνθρωποι του παιχνιδιού έχουν διαλέξει 14 από τους καλύτερους παίκτες της κάθε δεκαετίας, από τα 50’s μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Στο πρακτικό κομμάτι, ο αγώνας ανάμεσα σε 2 από αυτές τις ομάδες πάντως θα είναι κάπως πιο δύσκολος αφού οι ικανότητες των παικτών της κάθε εποχής έχουν μεταφερθεί αυτούσιες στο παιχνίδι κι η οποιαδήποτε κόντρα μάλλον θα ευνοεί τη νεότερη γενιά. Μετά το τέλος της δοκιμής, καθώς το ταξί μας μετέφερε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή, οι σκέψεις συνέκλιναν στο ότι η συνολική εμπειρία ήταν μάλλον ευχάριστη. Η νέα βερσιόν του παιχνιδιού μπορεί να μην είναι πάρα πολύ βελτιωμένη ή ριζικά διαφορετική στον τρόπο του παιχνιδιού, όμως η εισαγωγή αρκετών νέων στοιχείων φαίνεται πως θα μπορέσει να δώσει μια απαραίτητη νέα πνοή σε μια σειρά που με την πάροδο του χρόνου δείχνει πως πέφτει στην παγίδα της επανάληψης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Visual Concepts

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • NBA 2K20
    • 3+ pegi 3+
      • 3 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (1)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://nba.2k.com/en-US/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
*
Loading...