Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρηματικό δώρο από την Rockstar στο GTA Online

*
Τον Ιούλιο έρχεται νέο update για το GTA Online, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν και να ελέγχουν – σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις, τον σχεδιασμό, τα περιεχόμενα και την προώθηση - το δικό τους nightclub. Με ευκαιρία την κυκλοφορία του συγκεκριμένου expansion λοιπόν, η Rockstar χαρίζει στους παίκτες $300.000 in-game, αρκεί να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στο παιχνίδι μέχρι και την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Στην συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψουν στο παιχνίδι μεταξύ 3 Ιουλίου και 9 Ιουλίου για να δουν τα $300,000 να προστίθενται στον λογαριασμό τους. Εκτός του χρηματικού δώρου, θα λάβουν και το αποκλειστικό Orange Wireframe Bodysuit. Τέλος, καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουλίου θα υπάρχουν εβδομαδιαία bonus δώρα, από $10.000 μέχρι και $350.000 καθώς και δωρεάν nightclub-theme t-shirts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*