Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για 3DS μεταφορά του The Binding of Isaac

Το The Binding of Isaac αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις σ’ ότι αφορά τις indie κυκλοφορίες γενικότερα. Ένα tweet επανέφερε τον τίτλο στην επικαιρότητα, ξεκινώντας μία φημολογία γύρω από την μεταφορά του τίτλου στο Nintendo 3DS. Ο Tyron Rodriguez της εταιρίας Nicalis δημοσιοποίησε μία εικόνα του παιχνιδιού με το μήνυμα «Τι συμβαίνει;» και κάτω δεξιά υπάρχει η φορητή κονσόλα της Nintendo. Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή για να βάλει «φωτιά» το Twitter και κάποια Μέσα μιλούν ακόμη και για μεταφορά του The Binding of Isaac στο Wii U.



Πως σας φαίνεται αυτή η προοπτική;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Καθυστερημενη κινηση, αν μη τι αλλο. Κακος χαμος ειχε γινει πριν δυο χρονια που η Νιντεντο αρνηθηκε στον developer την κυκλοφορια του στο 3ds, επειδη ειναι "προκλητικος". Μακαρι να μην ξαναεχουμε τετοιες λογοκρισιες, ο μονος που χανει απο τετοιες ιστοριες ειναι το gaming και το κοινο του.

*