Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το World of Warcraft: Shadowlands θα υποστηρίζει για πρώτη φορά και controller

*
Το επερχόμενο World of Warcraft: Shadowlands expansion θα είναι το πρώτο μέρος του δημοφιλούς MMORGP της Blizzard που θα υποστηρίζει controllers. Ο προγραμματιστής Martin Benjamins αποκάλυψε την εξέλιξη αυτή μέσα από τον κώδικα που εντόπισε σε πρόσφατο Patch, ενώ επιβεβαιώθηκε και λίγο αργότερα από τον community manager της εταιρείας, Rondy “Kaivax” Jordan, στα επίσημα forums της Blizzard. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως μέρος της προσπάθειας που κάνει η ομάδα προγραμματισμού για να γίνει το παιχνίδι πιο προσιτό και σε άτομα με κινητικά προβλήματα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν mouse και keyboard. «Θέλουμε να κάνουμε το WoW πιο προσβάσιμο από ποτέ και προσπαθούμε να προσθέσουμε κάποια shortcuts στις λειτουργίες για τις εντολές και την κίνηση της κάμερας και του χαρακτήρα, έτσι ώστε να υποστηρίζονται controllers και ειδικά περιφερειακά όπως το Xbox Adaptive Controller», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Jordan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*