Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation στο 3ο Gaming Festival

Το PlayStation ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο 3ο Gaming Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι gamers που θα επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- τους πολυαναμενόμενους τίτλους The Order 1886, Bloodborne και Until Dawn, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον 2015, καθώς επίσης και το PlayStation 4, που συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.



Ακόμη, θα παρουσιαστούν όλες οι next-gen κυκλοφορίες παιχνιδιών, τόσο της Sony Computer Entertainment Europe, όσο και μεγάλων εταιρειών παραγωγής, προσφέροντας έτσι στην κοινότητα των gamers μια πρώτη γεύση από το τι τους επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον. Επίσης, παρούσα στο φετινό 3ο Gaming Festival, θα είναι για πρώτη φορά και η Sony Mobile. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του 4ου ορόφου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις πιο προηγμένες τεχνολογικά συσκευές της σειράς Sony Xperia Ζ3 καθώς επίσης και να ζήσουν την εμπειρία του PS4 Remote Play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*