Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Δεκεμβρίου η έναρξη του ID@Xbox Winter Game Fest demo event

*
H Microsoft ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει το ID@Xbox Winter Game Fest demo event από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του The Game Awards 2021. Σύμφωνα με την εταιρία, πάνω από 35 demos θα είναι διαθέσιμα για λήψη στις κονσόλες Xbox κατά την διάρκεια του event, με μερικά από αυτά να είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο.

Μερικά από τα demos είναι το Blacktail, που εξιστορεί τον σλαβικό μύθο της Baba Yaga, το Death Trash, ένα post-apocalyptic action RPG με μοναδικό handcrafted world, το action roguelike Loot River, το Nobody Saves the World και το The Tale of Bistun, ένα story-driven action adventure game εμπνευσμένο από το ποίημα του 12ου Αιώνα "Khosrow and Shirin".


Υπενθυμίζουμε πως τα The Game Awards 2021 θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 03:00 ώρα Ελλάδας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*