Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 5 Ιουνίου η διοργάνωση της INDIE Live Expo 2021 (trailer)

Η INDIE Live Expo επιστρέφει και όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021. Το ψηφιακό event που ενώνει τους fans των indie games ανά τον κόσμο θα ξεκινήσει στις 12:00 μμ, θα έχει διάρκεια 5 ώρες και αναμένεται να παρουσιαστούν πάνω από 300 παιχνίδια. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω YouTube, Twitch και Twitter.

Μεταξύ άλλων, συμμετοχή έχουν δηλωσει οι 505 Games, INTI CREATES και PLAYISM. Τα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν θα προορίζονται για όλες σχεδόν τις γνωστές πλατφόρμες, δηλαδή, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC. Το ενδιαφέρον όλων των εταιρειών είναι μεγάλο, γεγονός που αποδεικνύεται από τα ονόματα των εταιρειών στον κατάλογο με τους σπόνσορες. Οι Cygames, Sony Interactive Entertainment, Arc System Works, Koch Media, Phoenixx, αλλά και κορυφαίες ιαπωνικές εταιρείες multimedia, όπως οι Kodansha και Shueisha, ενισχύουν με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο την INDIE Live Expo 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*