Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Ιουλίου η κυκλοφορία του νέου Ghostbusters video game

Αν και με γυναικείο cast αυτή τη φορά, το 2016 είναι η χρονιά που οι Ghostbusters θα κάνουν την εμφάνισή τους τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο και, όπως φημολογείται, στις κονσόλες νέας γενιάς. Ως γνωστόν, πρωταγωνίστριες της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου θα είναι οι Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon και Leslie Jones, ενώ σύμφωνα με listing του καταστήματος NewEgg το αντίστοιχο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μόλις 3 ημέρες νωρίτερα.



Αν και ο καιρός πλησιάζει, η Activision δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάτι σχετικά με το παιχνίδι και είναι αρκετά παράξενο το ότι εμπορικό κατάστημα έχει ήδη ξεκινήσει τις προπαραγγελίες. Ελπίζουμε ότι όλα όσα λέγονται ως τωρα για το νέο Ghostbusters video game να είναι αληθινά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*