Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και Xbox One το Mutant Football League

*
Σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα μετά την κυκλοφορία του στο Sega Genesis, το Mutant Football League επιστρέφει στις 19 Ιανουαρίου 2018, αυτή τη φορά για PlayStation 4 και Xbox One. Πάντως, για να είμαστε ακριβείς σε όσα γράφουμε, προκειται για το δεύτερο come-back του παιχνιδιού, καθώς το πρώτο αφορούσε την αντίστοιχη εκδοση για PC και πραγματοποιήθηκε τον περασμενο Νοέμβριο. Την ανάπτυξη για τα συστήματα νέας γενιάς έχει αναλάβει η Digital Dreams και το publishing θα είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Nighthawk Interactive. Αρχικά, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή με την αντίστοιχη retail να έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων, κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη έχει ανακοινωθεί το πρώτο δωρεάν update, που θα διατεθεί στο διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου και μέσω αυτού θα προστεθεί στο Mutant Football League το multi-season dynasty game mode. Σε αυτό, οι παίκτες θα επιλέγουν μια από τις 18 διαθέσιμες ομάδες και από το χαμηλότερο σκαλοπάτι της κατάταξης και παίζοντας μια σειρά από σεζόν, θα πρέπει να την ανεδείξουν σε κυρίαρχο της λίγκας. Ακόμα, στο εν λόγω update θα περιέχεται το customizable playbook, αλλά και ένα feature που θα επιτρέπει στους παίκτες να "αντιγράφουν" τα βρώμικα κόλπα κάθε ομάδας που κερδίζουν. Περιττό να πούμε ότι η βίαι και το αίμα κυριαρχούν κατά τη διάρκεια του gameplay και ακόμα κι αν η ομάδα σας βρίσκεται πίσω στο σκορ, υπάρχει πάντα τρόπος να κερδίσετε, σκοτώνοντας όσο περισσότερους από τους αντιπάλους μπορείτε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*