Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4, Xbox One και Switch το Mutant Football League: Dynasty Edition

*
Η Digital Dreams Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επερχόμενου Mutant Football League: Legacy Edition στα PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Ο πνευματικός διάδοχος του Mutant League Football, θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Σεπτεμβρίου και θα τιμολογείται στα €29,99. Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει έξτρα αποκλειστικό υλικό όπως δύο νέα races (Rampaging Werewolves, Hell-Spawned Demons) και δύο νέες ομάδες (Purple Mutant Eaters, Hexxon Oilers). Το στοιχείο της στρατηγικής είναι εντονότερο από ποτέ, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει πλέον την δυνατότητα να αναλάβει τους ρόλους του GM και του προπονητή της ομάδας, καθορίζοντας την τύχη της και εκτός του αγωνιστικού τερέν. Το multiplayer έχει επίσης την τιμητική του, με την υποστήριξη online αγώνων μεταξύ δύο παικτών και local μέχρι και τεσσάρων παικτών, σε διάφορα co-op αλλά και ανταγωνιστικά modes. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη του Tim Kitzrow, γνωστού από τα NBA Jam και NFL Blitz, στο πόστο του εκφωνητή. Το μακελειό και η αγενής άμιλλα δεν θα ηχήσουν ποτέ ξανά το ίδιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*