Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πως το Watch Dogs ξεκίνησε ως sequel του Driver

*
Η Ubisoft φαίνεται πως ξεκίνησε το Watch Dogs ως sequel του Driver, σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Η ιστοσελίδα VG24/7 μίλησε με 3 διαφορετικούς ανθρώπους για να επιβεβαιώσει αυτήν την ιστορία: έναν υπάλληλο της Ubisoft, έναν πρώην υπάλληλο της Ubisoft και τον δημιουργό του original Driver, τον Martin Edmondson. Όπως φαίνεται, κάπου στο 2011 υπήρχαν δύο διαφορετικές εκδόσεις του game, η μία από την Reflections που τελικά κυκλοφόρησε ως Driver: San Francisco (και δεν πήγε καθόλου καλά εμπορικά) και η άλλη από την Ubisoft Montreal που κυκλοφόρησε ως Watch Dogs.

Ο Edmondson επιβεβαίωσε ότι έπαιξε την αρχική έκδοση της προσπάθειας που έκανε η Ubisoft Montreal και έδωσε το σχετικό feedback. Στα πλάνα της Ubisoft ήταν το sequel του Driver να είναι στη μοντέρνα εποχή και να περιλαμβάνει δράση με αυτοκίνητα, parkour και μάχη στους δρόμους σε έναν ανοιχτό κόσμο. Πάντως, στο παραπάνω ρεπορτάζ, μια άλλη πηγή από την Ubisoft σημείωσε πως το Driver sequel που ετοίμαζε ως Watch Dogs η Ubisoft Montreal είχε ήδη πάρει την τελική του μορφή πριν καν κυκλοφορήσει το Driver: San Francisco.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*