Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τα νέα avatars του Xbox Live

*
Μέσω ενός video που έδωσε στη δημοσιότητα ο Tom Warren του The Verge, έχουμε τη δυνατότητα να σχηματίσουμε άποψη, σχετικά με τα ανανεωμένα avatars του Xbox Live. Οι επιλογές για customisation περιλαμβάνουν δεκάδες σχήματα ματιών, στυλ μαλλιών, κοστούμια και διάθεση, με το τελευταίο να καθορίζει και το animation του χαρακτήρα. Όπως και στο παρελθόν, τα κοστούμια και οι επιλογές για customisation χωρίζονται σε βασικές και αγορασμένες. Ακόμα, πριν λίγο καιρό, μέσω άλλης διαρροής, είχε γίνει γνωστό πως η Microsoft προετοιμάζει ένα ειδος career system για το προφίλ των παικτών, με τις ανταμοιβές να περιλαμβάνουν avatar loot crates, με special customisation items. Τέλος, θα υπάρχουν και πιο εξειδικευμένες επιλογές για τα avatars, όπως προσθετικά μέλη, αναπηρικά αμαξίδια και άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*