Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για αύξηση της τιμης του Xbox Game Pass

*
Σίγουρα όταν ειδοποιούμαστε για αύξηση στην τιμή ενός αγαπημένου μας προϊόντος ή υπηρεσίας, οι αρχικές σκέψεις που κάνουμε δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτή τη φορά, τα νέα έρχονται από τη Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, από 1η Ιουνίου πρόκειται να αυξηθεί η τιμή του Xbox Game Pass και αυτό όπως όλα δείχνουν αφορά την τιμή της μηνιαίας συνδρομής. Μάλιστα ο χρήστης του Reddit cpHOG ανέβασε ένα screenshot που δείχνει το μήνυμα που έλαβε από το Xbox Live. ως ειδοποίηση για την επερχόμενη αύξηση τιμής. Σύμφωνα με ενδείξεις που υπάρχουν από χώρες εκτός ευρωζώνης, η τιμή θα ανέβει περίπου €2. Όλα αυτά, τη στιγμή που αναμένεται να προστεθούν στην υπηρεσία τα State of Decay 2 και Pro Evolution Soccer 2018. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 03/05/18 09:25
Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με στελέχη της αγοράς, πληροφορηθήκαμε πως η αύξηση αυτή δεν θα αφορά την ελληνική αγορά, στην οποία η τιμή του Xbox Game Pass θα παραμείνει στα €9,99/μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*