Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους ρόλους στο Red Dead Online με το νέο update

*
To Red Dead Online θα υποδεχθεί το νέο σύστημα με κλάσεις που θα δίνει νέους ρόλους στους παίκτες στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Οι Specialist Roles, όπως λέγονται, αποτελούν μέρος της καλοκαιρινής αναβάθμισης του Red Dead Online  και κάθε ένας από τους ρόλους αυτούς έρχεται με συγκεκριμένες δραστηριότητες και ανταμοιβές υπό την μορφή αντικειμένων και ικανοτήτων. Οι «σπεσιαλίστες» χωρίζονται στους Bounty Hunter, Collector και Trader με περισσότερους να προστίθενται σε βάθος χρόνου. Οι παίκτες θα πρέπει να πληρώσουν 15 ράβδους χρυσού για να επιλέξουν έναν από τους ρόλους με τους κατόχους κονσόλας PlayStation 4 να μπορούν διαλέξουν δωρεάν τον ρόλο του Trader και οι συνδρομητές της υπηρεσίας Twitch Prime μπορούν να διαλέξουν δωρεάν τον ρόλο του Bounty Hunter.



Στα μικρότερα επίπεδα οι Bounty Hunters αναλαμβάνουν απλές αποστολές που βρίσκονται διάσπαρτες στον χάρτη. Φτάνοντας στο 12ο επίπεδο του Bounty Hunter ανοίγει η επιλογή να κυνηγήσουμε άλλους καταζητούμενους παίχτες με κέρδη που φτάνουν έως και τα $20 δολάρια. Στα skills του Bounty Hunter συμπεριλαμβάνονται ένα ενισχυμένο λάσσο,  βελτιωμένο eagle eye, η επιλογή να σκύβουμε ενώ είμαστε πάνω στο άλογο και πολλά ακόμη.



Οι Traders μπορούν να στήσουν το δικό τους σημείο ανταλλαγών με βοήθεια από τα γειτονικά Camps. Όταν μια αποστολή βρίσκεται σε εξέλιξη ο Trader αναλαμβάνει να κάνει ανταλλαγές υλικών και να τα στείλει σε κοντινές ή μακρινές αποστάσεις για περισσότερα κέρδη. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί η επιτυχία ελκύει πολλούς εχθρούς.



Στα skills του Trader συμπεριλαμβάνονται ένα μαχαίρι, βαγόνια μεταφορών μεσαίου και μεγάλου μεγέθους για την μεταφορά διαφόρων αγαθών, η δυνατότητα εκπαίδευσης σκύλων για την έγκαιρη προειδοποίηση σε περίπτωση επιθέσεων και πολλά ακόμη.

Τέλος ο Collector εστιάζει στην εύρεση και πώληση σπάνιων αγαθών από κάρτες ταρώ μέχρι θαμένους θησαυρούς. Η Rockstar ανακοίνωσε πως ο ρόλος θα δοθεί δωρεάν σε όσους παίχτες του GTA Online μαζέψουν όλες τις 54 κρυμμένες κάρτες. Στα Skills και αντικείμενα του Collector συναντάμε ένα φτυάρι για τις ανασκαφές, μια σέλα για το άλογο μας με επιπλέον χώρο, δυνατότητα συγκομιδής βοτάνων ενώ είμαστε πάνω στο άλογο, έναν ανιχνευτή μετάλλων και πολλά ακόμη.



Πόντοι εμπειρίας για τους ρόλους μας ξεκλειδώνουμε κάνοντας διάφορες από τις δραστηριότητες που αντιστοιχούν στον εκάστωτε ρόλο. Οι ρόλοι διαθέτουν 20 επίπεδα και κάθε 5 επίπεδα ξεκλειδώνει ένα αναγνωριστικό tier, Novice, Promising, Established και Distinguished. Η Rockstar Games σημειώνει πως το καλοκαιρινό update έρχεται και με μια πληθώρα βελτιώσεων στο βασικό gameplay του παιχνιδιού όπως καλύτερη ανταπόκριση του παίχτη στο χειρισμό, επιπλέον θέσεις για τους στάβλους, καλύτερη διαβάθμιση στα όπλα, καλύτερες τιμές πωλήσεις στα κοσμήματα, δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης του χαρακτήρα χωρίς τον μηδενισμό του και πολλές ακόμη βελτιώσεις.

Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για PlayStation 4 και Xbox One. Διαβάστε την κριτική μας για το Red Dead Redemption 2 πατώντας εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*