Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 10 νέα games θα αποκαλυφθούν στα The Game Awards 2020

*
Τα The Game Awards 2020 αναμένονται με ιδιαίτερη αγωνία τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο Geoff Keighley έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες έξτρα πληροφορίες. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του show, σημείωσε σε ένα σχετικό thread του Reddit πως αναμένουμε 12-15 παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ οι ανακοινώσεις θα περιλαμβάνουν τόσο μικρές παραγωγές, όσο και ΑΑΑ. Επιβεβαίωσε ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν διαρροές, ενώ δεν «φωτογράφισε» αν θα έχουμε κάποια σημαντική αποκάλυψη όπως αυτή του Xbox Series X το 2019. Οι υποψήφιοι θα συνδέονται ψηφιακά με το πάνελ, ενώ η εκδήλωση στο Λονδίνο θα έχει και τη μουσική συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της πόλης. Η διάρκεια του show αναμένεται, τέλος, στις 2.5 ώρες. Υπενθυμίζεται πως τα The Game Awards 2020 θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου, ενώ το pre-show θα ξεκινήσει 30 λεπτά νωρίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*