Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες πληροφορίες για το Bizerta: Silent Evil

Η Edrox Interactive έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή αλλά και μια σειρά screenshots από το επερχόμενο survival horror game Bizerta: Silent Evil που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός 15χρονου αγοριού το οποίο ξαφνικά, ένα όχι και τόσο ωραίο πρωινό, θα ξυπνήσει σε έναν άγνωστο κόσμο, έχοντας φτάσει στην ηλικία των 30. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να εξερευνήσει το μυστηριώδες περιβάλλον για να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί, βρισκόμενος αρχικά σε ένα «παγωμένο» κτίριο.



Στα screenshots που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία ανάπτυξης, φαίνονται σκηνικά που θυμίζουν δημόσια λουτρά, ένας θάλαμος αναμονής νοσοκομείου και ένα νεκροτομείο. Επιπλέον, η Edrox αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της touchscreen του Wii U GamePad για την επίλυση γρίφων, το ξεκλείδωμα πορτών και διάφορα άλλα mini games. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό υλικό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Καλα τα puzzles που βλεπω στις φωτογραφιες δεν ειναι ακριβως αυτο που φανταζομουν για "πληρη εκμεταλλευση του wiiu pad"...

      Η πλοκη του εχει ενδιαφερον και τα screenshots δειχνουν καλο σχεδιασμο. Αναμενουμε περισσοτερα.

*