Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει η WWE Superstar Gaming Series με δράση από το Among Us

*
Το WWE μπαίνει για τα καλά στο χώρο του game streaming με τη WWE Superstar Gaming Series που κάνει πρεμιέρα σήμερα. Την παρουσίαση του stream θα κάνουν οι Greg Miller και Xavier Woods, οι οποίοι και θα ανταγωνιστούν στο Among Us και στο WWE 2K Battlegrounds. O Xavier Woods έχει ασχοληθεί ο ίδιος με το game streaming μέσω του YouTube Channel UpUpDownDown, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι WWE Superstars. Πλέον, η WWE Superstar Gaming Series θα είναι η πρόταση του ίδιου του πρωταθλήματος και θα μεταδίδεται μέσα από το WWE Network και τα social media της εταιρείας. Στο πρώτο αυτό event θα συμμετέχουν ακόμη οι Ronda Rousey, The Miz, FaZe Adapt και Wale. Μπορείτε να βρείτε παραπάνω πληροφορίες στο σχετικό tweet που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*