Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η καμπάνια του Project Rap Rabbit στο Kickstarter

*
To Project Rap Rabbit είναι ένα νέο ρυθμικό παιχνίδι από τους δημιουργούς του PaRappa the Rapper, το οποίο ξεκίνησε την καμπάνια του στο kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσει 1,1 εκατομμύρια δολάρια για να καταφέρει να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PC. Τη διανομή του παιχνιδιού έχει αναλάβει η PQube, γνωστή για τα Steins;Gate και Gal Gun, καθώς επίσης έχει αναλάβει και τη διαχείριση του χρηματικού ποσού που θα συγκεντρωθεί. Το παιχνίδι εάν κατορθώσει να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πόσο και να φτάσει τα 4,95 εκατομμύρια δολάρια θα κυκλοφορήσει επίσης για Xbox One, Nintendo Switch και θα περιλαμβάνεο multiplayer versus mode, μεγαλύτερη δυσκολία και επιπλέον επίπεδα.



Για περισσότερα πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του τίτλου στο kickstarter εδώ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το video που συνοδεύει την καμπάνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*