Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο patch-απάντηση στους cheaters για το Among Us

*
Το Among Us, ο indie τίτλος που κυκλοφόρησε το 2018 και τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας μόλις φέτος, απέκτησε νέο patch. Το patch αυτό λύνει ορισμένα θέματα σχετικά με τους cheaters του παιχνιδιού, αλλά και με το spamming.

Κατά τη διάρκεια ενός live-stream της Alexandria Ocasio-Cortez (NY state representative) μαζί με διάσημους streamers που έπαιζαν Among Us, οι viewers έφτασαν τους 439.000. Την ακριβώς επόμενη μέρα τα public games του Among Us χτυπήθηκαν από ένα hack που είδε παίκτες να spam-άρουν στο chat links για το Discord και το κανάλι YouTube του Eris Loris, αλλά και προωθητικά μηνύματα για την προεκλογική καμπάνια του Donald Trump.


Η Innersloth Games ανακοίνωσε ότι μερικά από τα cheats θα συνεχίσουν να υφίσταται, όμως έπονται ακόμα ορισμένα updates για να διορθωθούν τα bugs που δημιουργήθηκαν από το βιαστικό anti-hack patch. Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι οι συσκευές και τα αρχεία των παικτών είναι ασφαλή.

Η εταιρεία επιφυλάσσει επίσης τη διάθεση Friends List, αλλά και ένα νέο δωρεάν χάρτη, ο οποίος θα είναι μεγαλύτερος από το Polus. Το Among Us είναι διαθέσιμο για PC, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*