Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο introductory trailer για το Operation Abyss: New Tokyo Legacy

H Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο JRPG Operation Abyss: New Tokyo Legacy, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS Vita. Μέσω του trailer θα μπορέσετε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με την Xth Squad της Code Physics Agency, την αρμόδια ομάδα για οτιδήποτε μυστηριώδες συμβαίνει στον κόσμο του παιχνιδιού. Ακόμα μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το turn-based combat system και τις δυνατότητες εξερεύνησης σε ένα περιβάλλον που ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι. Επιπλέον με μια ματιά στα πορτρέτα των χαρακτήρων θα νιώσετε το πόσο ελκυστικοί είναι.



Κατόπιν του λανσαρίσματος του παιχνιδιού θα διατεθεί μια σειρά από DLC, με ορισμένα από αυτά να είναι δωρεάν για όλους. Οι early adopters τώρα, θα απολαύσουν κάποια επιπλέον δώρα, όπως πρόσβαση στα Dark Hero Portraits, πρόσθετα consumables και το Hachi’s Workout Pack, μέσω του οποίου αυξάνεται η δύναμη των εχθρών.



Το Operation Abyss: New Tokyo Legacy έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*