Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Act of Aggression

Οι Wargame και Eugene Systems έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το Act of Aggression και όπως όλα δείχνουν θα απολαύσουμε έναν κλασσικό RTS τίτλο με όλα τα σύγχρονα στοιχεία του είδους. To συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από την pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζονται ορισμένοι gameplay μηχανισμοί που είναι γνωστοί σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί με τα Command & Conquer games, με τους παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν τη βάση τους, να κατασκευάσουν μονάδες, να συγκεντρώσουν και να προστατεύσουν τις προμήθειές τους κλπ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η VIP multiplayer beta του Act of Aggression και η κυκλοφορία του full τίτλου έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη άνοιξη. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*