Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσφορές σε PlayStation Blockbuster Games για PS4 και PS5

*
Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο κύμα με προσφορές για PlayStation Blockbuster Games στις δύο κονσόλες της, PS4 και PS5. Οι προσφορές έρχονται υπό την ονομασία “Blockbuster Games Sales” και θα ενεργοποιηθούν εντός της ημέρας για να διαρκέσουν μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου. Μέσα από το επίσημο blog, η ιαπωνική εταιρεία έχει ανακοινώσει πως θα περιλαμβάνουν σημαντικούς τίτλους από σειρές και franchise όπως Assassin’s Creed, Battlefield, Call of Duty, Crash Team Racing, Cyberpunk 2077, Days Gone, DOOM, Just Dance, LEGO Marvel, Metro, Middle-Earth: Shadow, Mortal Kombat, Need for Speed, NioH, One Piece, Overcooked!, Project CARS, Rayman, Resident Evil, Sackboy, Shenmue, Star Wars, The Elder Scrolls Online , The Sims, Titanfall, Tom Clancy’s Ghost Recon και Watch Dogs. Οι προσφορές δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη, οπότε έχετε το νου σας μέσα στη μέρα για το PlayStation Store και το επίσημο site του ελληνικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*