Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες και gameplay για το The Wild Eight

Πριν λίγους μήνες μάθαμε για την ύπαρξη του The Wild Eight και σήμερα είναι η ώρα για περισσότερες λεπτομέρειες και λίγο πρώιμο gameplay. Ο τίτλος διαδραματίζεται στην Αλάσκα και η ομάδα των οκτώ παικτών πρέπει να επιβιώσει σε αυτό το μη φιλόξενο περιβάλλον. Μπορείτε να κυνηγήσετε άγρια ζώα, να πολεμήσετε άγρια θηρία, να οργανώσετε τις προμήθειές σας κ.λπ. Πάντα στην ομάδα υπάρχει και ένας προδότης οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί για να τον ανακαλύψετε. Για την ώρα ο τίτλος ζητά τη βοήθειά σας μέσω Kickstarter για να ολοκληρωθεί και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά. Αν τελικά τα καταφέρει, θα το δούμε σε PC, Mac, Linux στις αρχές του 2017 και αργότερα σε Xbox One, PC. Μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε τον τίτλο στο Steam Greenlight.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*