Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το multiplayer του Uncharted 4: A Thief's End

Η Sony μοιράστηκε μαζί μας την ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4: A Thief's End αλλά και την ημερομηνία για την multiplayer beta που ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου. Και μετά από αυτά ήρθε πανικός πληροφοριών για το multiplayer του τίτλου, πάντα με τη “χορηγία” του Paris Games Week. Μαθαίνουμε έτσι πως η Naughty Dog θα βασιστεί στα αντίστοιχα modes των Uncharted 2, Uncharted 3, The Last Of Us, με έφεση στη γρήγορη κίνηση και το ομαδικό παιχνίδι. Οι χάρτες υιοθετούν διαφορετικό σχεδιασμό προσφέροντας πλεονεκτήματα σε όσους παίξουν ομαδικά (και σωστά) ενώ δεν θα είναι τόσο κοντά, σχεδιαστικά, στη λογική της αρένας. Στην beta θα βρείτε και Team Deathmatch mode. Το The Last Of Us επηρέασε περισσότερο από όλα τα άλλα το multiplayer του Uncharted 4, το οποίο θα “τρέχει” στα 900p, σε αντίθεση με το single player που θα παραμείνει στα 1080p30. Η μείωση της ανάλυσης έρχεται για να επιτευχθούν τα 60fps. Στόχος είναι τα απροβλημάτιστα matches 5vs5.



Όσον αφορά τους χάρτες που προαναφέραμε, θα είναι όλοι καινούριοι και δεν θα υπάρχουν επιστροφές από παλαιότερους τίτλους. Για αρχή αναμένονται 8 χάρτες, χωρίς να ξέρουμε αν θα είναι όλοι διαθέσιμοι στο launch. Αυτό που σίγουρα δεν θα δούμε στο launch αλλά κάποια στιγμή αργότερα είναι η προσθήκη οχημάτων που σχεδιάζει η Naughty Dog. Μέχρι τότε θα υπάρχουν mystical items, side-kicks και άλλα. Το multiplayer δεν θα διαθέτει dedicated servers, θα διαθέτει όμως microtransactions που θα μένουν όμως σε λιγότερο ουσιώδες περιεχόμενο. Όπλα, items και upgrades θα ξεκλειδώνουν με in-game currency και όχι πραγματικό χρήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*