Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα screenshots και πληροφορίες για το Yakuza 6

Η Sega έδωσε στη δημοσιότητα νέα screenshots αλλά και πληροφορίες για το επερχόμενο Yakuza 6: The Song of Life που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, αποκλειστικά για το PlayStation 4. Προσοχή, πριν συνεχίσετε την ανάγνωση, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι το κείμενο περιέχει spoilers, ιδιαίτερα για όσους ως σήμερα δεν έχουν ασχοληθεί με προηγούμενους τιτλους της σειράς. Κατά τη διάρκεια μιας χιονισμένης βραδιάς το 2012, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της, η δημοφιλής Haruka Sawamura αποκαλύπτει το μυστικό της. "Ανήκω στην οικογένεια Kazuma Kiryu", είπε και μίλησε σχετικά με τα πραγματικά της όνειρα.
Την ίδια ώρα, ο Kazuma Kiryu, γνωστός ως “The Dragon of the Dojima Family” κατάφερε επιτέλους να επιλύσει τη διένεξη μεταξύ της Yakuza πέντε μεγαλων ιαπωνικών πόλεων. Κάτω από χιονόπτωση τα μέλη της μαφίας ενώνονται και πάλι και υποτίθεται ότι στο εξής θα ζούσαν ειρηνικα. Μετά από τις μάχες που εδωσε, ο Kazuma Kiryu ήταν αποφασισμένος να ζήσει μια εντιμη ζωή μαζί με τα παιδιά του ορφανοροφείου Sunshine στην Okinawa. Τρία χρόνια στη φυλακή ήταν το κατάλληλο αντίτιμο για την ευτυχία του, όμως κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα.
Η Haruka σόκαρε τους πάντες με την αποχώρησή της από τη βιομηχανία του θεάματος και το κοινό αντέδρασε περισσότερο έντονα από ότι η ίδια είχε προβλέψει. Οι επιθέσεις εναντίον της άρχισαν να επηρεάζουν και τα παιδιά του ορφανοτροφείου Sunshine και η Haruka δεν μπορούσε να ξεχάσει τις συνέπειες των πράξεών της. Το 2016, ο Kazuma Kiryu αποφυλακίστηκε και τα παιδιά του ορφανοτροφείου τον ενημερωσαν σχετικά με την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Haruka είχε εξαφανιστεί. Ήταν τόσο ανήσυχη για τις συνέπειες των ενέργειών της στα παιδιά που θεώρησε σωστό να χαθεί από προσώπου γης. Επιστρέφοντας στην Okinawa, ο Kazuma ντράπηκε για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να προβλέψει την τροπή που πήραν τα πράγματα και ξεκίνησε να ερευνά, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία, την τύχη της Haruka. Πάνω που ήταν έτοιμος να τα παρατήσει, έλαβε μια κλήση από το φίλο του ντεντέκτιβ Makoto Date, ο οποίο τον ενημέρωσε πως η Haruka είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και παράλληλα, η εικόνα της Haruka στο κρεβάτι του νοσοκομείου στοίχειωνε τις σκέψεις του.
Αργότερα, μαθαίνει ότι τον καιρό που ήταν εξαφανισμενη, η Haruka είχε επισκεφτεί το Jingacho μια περιοχή της πόλης Onomichi, ανατολικά της Hiroshima. Το ήταν το "σπίτι" ενός τοπικού οργανισμού, με όνομα Himei Alliance, που ακόμα και η Tojo Clan ή η Omi Alliance δεν μπορούσαν να τα βάλουν μαζί του. Όλες οι απαντήσεις στο γιατί τα πράγματα ακολούθησαν την παραπάνω ροή αλλά και πολλές αποκαλυψεςι για τους κατοίκους του Jingacho στο Yakuza 6.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Έχω παίξει και ολοκληρώσει μόνο το πρώτο Yakuza στο PS2.
      Αν θέλω ποτέ να φτάσω στο Yakuza 6, τότε έχω πολύ δρόμο...
      Πάντως το Yakuza 6 φαίνεται να είναι πολύ δυνατό.

*