Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πολλά στοιχεία από το The Last of Us θα κυκλοφορήσει το Star Wars Eclipse

*
Φαίνεται πως το Star Wars Eclipse που ετοιμάζει η Quantic Dream έχει εμπνευστεί αρκετά από τα στοιχεία του από το The Last of Us. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αποκαλύπτει γνωστός insider που δείχνει να έχει καλή πληροφόρηση στα της ομάδας ανάπτυξης. Το παιχνίδι θα είναι ένα open world adventure με στοιχεία multiplayer και ετοιμάζεται από την ομάδα της Quantic Dream στο Montreal του Καναδά, ενώ η αντίστοιχη ομάδα στο Παρίσι εργάζεται στα cinematics, στο story και στο level art. Σύμφωνα με το νέο post του insider, ο τίτλος άρχισε να αναπτύσσεται το 2021 και η ομάδα στο Montreal εργάζεται σε πολλές πρώτες ιδέες για το gameplay, χρησιμοποιώντας πολλούς μηχανισμούς και τακτικές που είδαμε στο πετυχημένο game The Last of Us. Μένει να δούμε, πλέον, πότε θα έχουμε κάποιες πρώτες ανακοινώσεις και σχετικό υλικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Uzername
    • Ποιο last of us? Τι λες;
      Είναι open world το last of us?
      Έχει INTERACTIVE story telling?
      Μόνο το action gameplay και το multiplayer matcharoun. Όπως και άλλα 100 παιχνίδια που έχουν αυτά τα 2 tags

*