Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κενό ασφαλείας στον Epic Games Launcher επιτρέπει δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια

*
Σύμφωνα με πληροφορίες οι χρήστες υπολογιστών μπορούν μέσω ενός προγραμματιστικού λάθους στο Epic Games Store να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορα παιχνίδια και να τα παίξουν δωρεάν. Συγκεκριμένα η μέθοδος που ακολουθείται είναι αρκετά απλή και απαιτεί απλά έναν λογαριασμό που έχει ήδη αγορασμένα τα παιχνίδια. Μέσω του λογαριασμού αυτού τα κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας, συνδεόμαστε μετά με τον δικό μας και τα παιχνίδια παραμένουν στην κατοχή μας.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει κάποιο DRM που να συνδέει τις αγορές με τον εκάστωτε λογαριασμό. Για την ώρα το συγκεκριμένο exploit συνεχίζει να λειτουργεί. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Epic Games είναι όμως βέβαιο πως θα δωθεί λύση στο μέλλον. Επιπλέον δε γνωρίζουμε την στάση που θα ακολουθήσει η εταρεία σχετικά με τους λογαριασμούς που έκαναν χρήση αυτής της μεθόδου και την κατάσταση των κλειδιών των παιχνιδιών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*