Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ ακυρώνει το Project “Gaia” μετά από 6 χρόνια ανάπτυξης

*
Η EA ακύρωσε το Project “Gaia”, ένα game που βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης εδώ και 6 χρόνια την EA Motive στο Montreal. Την αποκάλυψη έκαναν -ανώνυμα- άνθρωποι που εργάζονταν στο project και το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα μέσω του Bloomberg. Η κωδική ονομασία του τίτλου εμφανίστηκε κάπου στο 2015 από την Jade Raymond, αλλά επίσημα δεν απέκτησε ποτέ τίτλο. Η ομάδα ανάπτυξης απορροφήθηκε το 2017 από την BioWare Montreal και συνέχισε να εργάζεται σε άλλα projects.  Όσοι γνώριζαν το θέμα μιλούσαν για ένα νέο franchise με ιδιαίτερες φιλοδοξίες, που έδινε στον παίκτη τη δυνατότητα να δημιουργήσει οτιδήποτε είχε κατά νου. Η ακύρωση αυτή έρχεται στο πλαίσιο μιας εσωτερικής αναδιοργάνωσης, η οποία στοίχισε και τη συνέχεια της επένδυσης της BioWare στο Anthem. Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, το 2018, η ομάδα του Gaia απορροφήθηκε από ομάδες που εργάζονταν στο Star Wars Battlefront IΙ και οι εσωτερικές αναταραχές οδήγησαν σε φυγή αρκετών στελεχών. Το Gaia αποφασίστηκε τότε να γίνει reboot και λίγο μετά έφυγε και η Jade Raymond.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*